Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Νέα: 58ο Ράλλυ Ακρόπολις (συνέντευξη τύπου)

Οι προετοιμασίες για το Ράλλυ Ακρόπολις 2012 έχουν κορυφωθεί, καθώς οι ώρες μετρούν πια
αντίστροφα, για την εκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, η Οργανωτική Επιτροπή παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, παρουσία εκπροσώπων των κύριων χορηγών του αγώνα και συγκεκριμένα του διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Club Hotel Cazino Loutraki, κ. Ιωάννη Βραχάτη, του κ. Γρηγόρη Φελώνη, μέλος του ΔΣ της ΟΠΑΠ Α.Ε. και του γενικού διευθυντή του φορέα «Συμμαχία για την Ελλάδα», κ. Γιώργου Καλούδη.
Το γεγονός τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, καθώς ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει ενεργά τον Αγώνα.

Ο κ. Καμίνης τόνισε πως το Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός και δεν είναι τυχαίο, πως μαζί με το Μαραθώνιο, αποτελούν τα δυο αθλητικά γεγονότα που χαίρουν υποστήριξης και από το Κράτος. Συγκεκριμένα, ο κ. Καμίνης δήλωσε: «Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κρατάει μέσα στο χρόνο. Είναι ένας σκληρός και απαιτητικός αγώνας, που μας δίνει την ευκαιρία για στήριξη και προώθηση, όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά και του πολιτισμού. Φέτος η εκκίνηση γίνεται στο Ζάππειο Μέγαρο. Καλούμε, όλους τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας, να αγκαλιάσουν το ιστορικό ράλλυ και να το κάνουν δικό τους».
Με αυτή τη Συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ουσιαστικά μπαίνουμε και επίσημα στην περίοδο διεξαγωγής του αγώνα, αφού ήδη το επίκεντρο του αγώνα, το Λουτράκι, είναι έτοιμο να υποδεχτεί από την προσεχή Κυριακή τις ομάδες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.