Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Αγώνες: Συνεχίζουν μαζί Φεράρι - Αλόνσο

Ο Ισπανός οδηγός της Φόρμουλα Ένα, που μεταπήδησε το 2010 από τη Ρενό στη διάσημη ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, ανανέωσε το συμβόλαιο του για ακόμη τρία χρόνια.
Ο πρόεδρος της Φεράρι , Λούκα ντι Μοντζετζέμολο, είπε για την συμφωνία των δύο πλευρών: "Είναι απίστευτη η ευχαρίστηση με το να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με έναν πιλότο που έχει στο πνεύμα του πάντα τη νίκη, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις" και πρόσθεσε:
"Ο Φερνάντο έχει την απαραίτητη ποιότητα, την τεχνική και την προσωπικότητα για να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ιστορία της Ferrari και ελπίζω να εμπλουτιστεί με περισσότερες νίκες πολύ σύντομα".
Ο Ισπανός οδηγός από την πλευρά του είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη της συγκεκριμένης συμφωνίας. Αμέσως ένιωσα άνετα με τη Ferrari και τώρα μοιάζει να είναι για μένα δεύτερη οικογένεια.
Έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη στους άντρες και τις γυναίκες που εργάζονται στο Μαρανέλο και σε αυτούς που ηγούνται της ομάδας. Συνεπώς είναι φυσικό για μένα να αποφασίσω να παρατείνω τη σχέση μου με μια ομάδα που δεν θα είχα αμφιβολία ότι θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου μια μέρα".
Ο 30χρονος Αλόνσο, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ενα (2005 και 2006 με τη Ρενό), είχε δηλώσει κατ' επανάληψη στο παρελθόν ότι θα ήθελε η Φεράρι να είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.