Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αγώνες: 58o Ράλλυ Ακρόπολις - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (2ος γύρος)

Δραματική ήταν η εξέλιξη του 58ου Ράλλυ Ακρόπολις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χώματος. Στις 4 ειδικές διαδρομές του Σαββάτου προστέθηκαν άλλες 5 της Κυριακής για να προκύψει έτσι η συνολική κατάταξη του αγώνα. Την ίδια στιγμή βαθμολογικά και μόνο οι 5 κυριακάτικες ειδικές διαδρομές αποτελούσαν το 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Οι Λάμπρος Κύρκος – Γιώργος Πολυζώης με Mitsubishi EVO IX είχαν προβάδισμα μετά τον αγώνα του Σαββάτου που τους έφερε και τους βαθμούς του νικητή, ωστόσο η Κυριακή ήταν μια διαφορετική ημέρα και ο Γρηγόρης Νιώρας με τον Κώστα Κακαλή δίπλα του στο Subaru Impreza δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Για την ακρίβεια ο Νιώρας διατήρησε τον ανταγωνιστικό του ρυθμό σε όλη τη διάρκεια των 5 ειδικών της Κυριακής και όταν ο Κύρκος είχε ένα κλατάρισμα τέθηκε επικεφαλής για να πάρει τελικά τη νίκη στο σύνολο και τους βαθμούς του πρώτου για τη 2η ημέρα.

Αγώνες: 58o Ράλλυ Ακρόπολις - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (1ος γύρος)

Το πρώτο πέρασμα από τις ειδικές διαδρομές της σημερινής ημέρας του Ράλλυ Ακρόπολις (Κλένια-
Μυκήνες, Γυμνό, Κεφαλάρι, Ζήρια) αποτέλεσε τον πρώτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Στην επιστροφή του αγώνα στο Παν.Π.Ρ., 26 πληρώματα ξεκίνησαν από το Λουτράκι σήμερα το πρωί. Μάλιστα, το σημερινό πρόγραμμα θεωρείται από όλους τους οδηγούς ως και το πιο δύσκολο όλου του αγώνα, περιλαμβάνοντας ιδιαίτερα απαιτητικές ειδικές διαδρομές, με αποκορύφωμα το «Γυμνό», που αποδείχθηκε εξαιρετικά σκληρή, ακόμα και για τα εργοστασιακά πληρώματα του WRC.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Διαχειριστής: Διάσωση με την συμβολή της EVIA OFF ROAD TEAM

Την 26/5/12 στις 19:30 έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιστιαίας, ζητήθηκε η συμβολή της Evia Off Road Team σε επιχείρηση απεγκλωβισμού Ι.Χ. οχήματος 4Χ4 στο όρος Tελέθριο. Ο οδηγός του "έχασε" την διαδρομή ανάμεσα στους δασικούς δρόμους με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί σε δυσπρόσιτο σημείο.
Στο σημείο μετέβη άμεσα όχημα της Evia Off Road Team κατάλληλα εξοπλισμένο συνοδεία οχήματος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ άλλα μέλη της Evia Off Road Team υποστήριξαν την επιχείρηση τηλεφωνικώς δίνοντας συνεχής πληροφορίες, είτε από μνήμης μιας και γνωρίζουν καλά τις εν λόγω διαδρομές, είτε μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Google Maps και του αρχείου χαρτογραφήσεων της ομάδας, για το τερέν της περιοχής και την διαδρομή.
Η προσπάθεια στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις δυσκολίες, και ολοκληρώθηκε στις 00:15.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αγώνες: Ανάβαση Πλατάνι 2012 (aποτελέσματα)

Κάτω από καλές καιρικές συνθήκες αλλά με αρκετές ζημιές μηχανολογικού χαρακτήρα σε αγωνιστικά
αυτοκίνητα ολοκληρώθηκε η Ανάβαση Πλατάνι που διοργάνωσε ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών στη γνωστή διαδρομής της Πιτίτσας. Ο αγώνας ήταν ο δεύτερος του φετινού πρωταθλήματος αναβάσεων και δεν προσέφερε κάποια σημαντική αλλαγή στη βαθμολογική κατάσταση των δύο βασικών κατηγοριών. Η μόνη (κατηγορία) όπου είχαμε αλλαγή ήταν η Ομάδα Ν, όπου η παρουσία του Κώστα Πατσουρέα και η οριακή νίκη του μας φέρνουν μέχρι στιγμής δύο διαφορετικούς νικητές σε δύο αγώνες. Ο Πατσουρέας έχασε το πρώτο σκέλος από το Στέφανο Σπάρταλη ο οποίος είχε κερδίσει στη Ριτσώνα πριν από 2.5 μήνες, αλλά στο δεύτερο πήρε μεγαλύτερη διαφορά. Και όταν λέμε μεγαλύτερη, εννοούμε 9 εκατοστά του δευτερολέπτου τα οποία χώρισαν τους δύο αγωνιζόμενους στο τέλος της ανάβασης. Στην Τρίτη θέση και νικητής της Ν2 ήταν ο Σταύρος Κρέτσας που είχε αντίστοιχη μάχη με τον Νίκο Δέκη με δύο Peugeot 106 Rallye. Ενώ ανάμεσα στις τρεις συμμετοχές της Ν1 επικράτησε ο Κώστας Πάρρας με Citroen AX GTI.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Νέα: 58ο Ράλλυ Ακρόπολις (συνέντευξη τύπου)

Οι προετοιμασίες για το Ράλλυ Ακρόπολις 2012 έχουν κορυφωθεί, καθώς οι ώρες μετρούν πια
αντίστροφα, για την εκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, η Οργανωτική Επιτροπή παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, παρουσία εκπροσώπων των κύριων χορηγών του αγώνα και συγκεκριμένα του διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Club Hotel Cazino Loutraki, κ. Ιωάννη Βραχάτη, του κ. Γρηγόρη Φελώνη, μέλος του ΔΣ της ΟΠΑΠ Α.Ε. και του γενικού διευθυντή του φορέα «Συμμαχία για την Ελλάδα», κ. Γιώργου Καλούδη.
Το γεγονός τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, καθώς ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει ενεργά τον Αγώνα.

Αγώνες: 58ο Ράλλυ Ακρόπολις (αναγνωρίσεις Ελλήνων)

Με δεδομένο ότι για την Παρασκευή 18 Μαΐου η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής του αγώνα, η Οργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις 2012 παρακαλεί τα πληρώματα να μην πραγματοποιήσουν αναγωρίσεις των ειδικών διαδρομών, προς αποφυγήν καταστροφής της επιφάνειάς τους. Συστήνεται οι αναγνωρίσεις να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου, ωστόσο επισημαίνεται ότι εντός ορισμένων ειδικών διαδρομών θα κινούνται συνεργεία προετοιμασίας.

Νέα: Επιστολή Επιτροπής Προβολής

Η Επιτροπή Προβολής Χορηγιών και Κοινωνικού Έργου απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση στην
ΕΠΑ/ΕΘΕΑ με κοινοποίηση προς την ΟΜΑΕ. 

Αγώνες: Ανάβαση Πλατάνι 2012 (συμμετοχές)

Παρά την πολιτική  κατάσταση που διανύουμε και φυσικά  ην οικονομική κρίση της εποχής  ο αριθμός
των συμμετοχών στην  κλασική πια Ανάβαση Πλατάνι (Πιτίτσας) 2012 είναι μεγάλος δείχνοντας το μεγαλείο του συγκεκριμένου αγώνα. Εξήντα μία (61) συμμετοχές από όλη την  Ελλάδα ,θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους  για μια ακόμη φορά τον ΑΟΠ  και την Πάτρα. Συμμετέχουν όλα τα γνωστά ονόματα που διεκδικούν τα πρωταθλήματα  Αναβάσεων Ελλάδος για το 2012  και αναμένονται  συγκλονιστικές  μονομαχίες ανάμεσα στους διεκδικητές σε όλες τις κατηγορίες. 

Αγώνες: 23ο Ράλλυ Σπριντ ΑΟΛΑΠ (στη διαδρομή Κάμενα)

Ο εξ αναβολής αγώνας του κυπέλλου χωμάτινων σπριντ  23ο ΣΠΡΙΝΤ ΑΟΛΑΠ 2012, θα γίνει 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου που μετράει και στο έπαθλο Πελοποννήσου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη γνωστή σε όλους ειδική διαδρομή της Κάμενας, μήκους 8 Km και θα γίνει τρεις φορές, το service park θα είναι στο χωριό Λάλα δίπλα από το Δημαρχείο.Ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος θα γίνουν το Σάββατο 30/6/12 στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ «ΙΟ-ΝΙΚΗ» και ώρες 18:00 – 20:00. Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν την Δευτέρα 18 Ιουνίου και λήγουν την Παρασκευή 22 Ιουνίου ώρα 22:00΄ στα τηλ/fax 26210 22165 ή 26220 21277 ή στο e-mail της λέσχης aolap@otenet.gr
Τηλ. επικοινωνίας 6937112825 και 6937114349. 

Αγώνες: 2ος αγώνας GTCC 2012 (αποτελέσματα)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από τη Start Line στο Καρτόδρομο Αφιδνών ο 2ος αγώνας στου
Επάθλου GTCC που έχει προκηρύξει η ΟΜΑΕ/ΕΠΑ. Παρά την πρωινή βροχή, ο καιρός βελτιώθηκε σύντομα και βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την προσέλευση των θεατών-φίλων του GTCC. Στον αγώνα συμμετείχαν 56 οδηγοί από 16 και πλέον οργανωμένα Clubs από την Αθήνα και την Επαρχία. 

Αγώνες: 2ος αγώνας Superleague Karting

Ολοκληρώθηκε ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας Μίνι και Κυπέλλων καρτ την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 στην πίστα Αthens Circuit and kart track στα Μέγαρα. Η αγωνιστική συνάντηση διεξήχθη με έντονο συναγωνισμό σε 5 κατηγορίες, MINI, JUNIOR ROK-IAME X30, ROK SENIOR, IAME X30 SENIOR και SUPER LEAGUE. 

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Αγώνες: 33ο Ράλλυ Κένταυρος (αποτελέσματα)

Με νικητές τους Λάμπρο Κύρκο – Γιώργο Πολυζώη με Mitsubishi EVO IX ολοκληρώθηκε το 33ο Ράλλυ Κένταυρος που διοργάνωσε η Αγωνιστική Λέσχη Βόλου. Το πλήρωμα κέρδισε και τις πέντε ειδικές του αγώνα και είχε ακόμη πιο εύκολο έργο από τη στιγμή που εγκατέλειψαν οι Στέφανος Καμιτσάκης – Σπύρος Μπαρδάκης με ίδιο αυτοκίνητο.

Νέα: Δελτιο Τύπου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Οδηγών Αγώνων Καρτ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας συμμετέχει ενεργά για πρώτη φορά στην οργάνωση του 2ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος kart κατηγορίας ΜΙΝΙ 60 την Κυριακή 13/5/2012.
Θέλοντας να συμβάλουμε στο πολύ καλό αγωνιστικό κλίμα που επικράτησε στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία ΜΙΝΙ 60  αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε ενεργά στην οργάνωση του 2ου αγώνα, δίπλα στην  διοργανώτρια Λέσχη Start Line  και στηρίζοντας την ΕΘΕΑ/ΟΜΑΕ στη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος kart 2012.

Αγώνες: 58o Ράλλυ Ακρόπολις - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (συμμετοχές)

Έπειτα από μια δεκαετία το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο ημερολόγιο του Πανελλήνιου
Πρωταθλήματος Ράλλυ και 26 ελληνικά πληρώματα είναι έτοιμα να μπουν στον πιο απαιτητικό αγώνα της χρονιάς. Δίπλα στα επτά ελληνικά πληρώματα που θα ακολουθήσουν το σύνολο του αγώνα, στο πλαίσιο του WRC, θα βρεθούν ακόμη δεκαεννέα ελληνικές συμμετοχές, αυξάνοντας το ενδιαφέρον σε εθνικό επίπεδο, κάτι που αναμφίβολα είχε λείψει τα τελευταία χρόνια από το Ράλλυ Ακρόπολις.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Νέα: Bulletin Kart 1 2012

Ανακοινώνεται Bulletin για τον Γενικό Κανονισμό Καρτ 2012 που αφορά τις ποινές που επιβάλλονται
κατά τη διαδικασίας της εκκίνησης. 

Αγώνες: 2ος αγώνας GTCC 2012 (συμμετοχές)

Επιστρέφοντας στον Καρτόδρομο Αφιδνών, μετά από αρκετό διάστημα, το Gtcc πραγματοποιεί τον 2ο
αγώνα της χρονιάς. Με 60 συμμετοχές από 16 Clubs και αρκετό συναγωνισμό στην μάχη με το χρόνο, οι αγωνιζόμενοι δίνουν το δυναμικό παρών τους την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 και ώρα 10.30. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στάθμευσης του Καρτόδρομου στις 09.00 για τον Τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων και την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η ενημέρωση των οδηγών και 10.30 θα αρχίσει ο αγώνας με πρώτη κατηγορία την Α+.
Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η καθιερωμένη απονομή των Κυπέλων στους νικητές των κατηγοριών.
  •   Δελτίο Τύπου
  •   Συμμετοχές

Νέα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΕ – ΕΛΟΑΑΜ

Μετά από κοινή συνάντηση, στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, των δύο Ομοσπονδιών οι οποίες έχουν καταθέσει αίτηση Αναγνώρισης προς τη Γ.Γ.Α., αποφασίσθηκε η από κοινού συζήτηση για την ενοποίησή τους και κατάθεση πρότασης μέχρι τέλους Μαΐου.
Την ΕΛΟΑΑΜ εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της Δημήτρης Μιχελακάκης, ο Γ. Γραμματέας Γιάννης Μεσημέρης και ο νομικός σύμβουλος Θεόδωρος Γαζούλης.
Την ΟΜΑΕ εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της Μανώλης Χαλιβελάκης, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Πασαλής, το μέλος της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ Νώντας Φατούρος και η Γραμματέας της ΟΜΑΕ  Μαρία Τόγελου.
Κατόπιν προσκλήσεως της ΕΛΟΑΑΜ, παρέστη ο πρώην Πρόεδρος του ΣΟΑΑ Γιώργος Κοσμόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε χειρισθεί αντίστοιχα θέματα με την ΓΓΑ.
Από τα Γραφεία Τύπου της ΕΛΟΑΑΜ και της ΟΜΑΕ

Αγώνες: 33ο Ράλλυ Κένταυρος (συμμετοχές)

Όλοι οι διεκδικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ δίνουν το παρών στο Ράλλυ Κένταυρος 2012! Με 45 πληρώματα θα ξεκινήσει το Σάββατο, 12 Μαΐου, από τις 13:00 έως τις 16:00, εμπρός από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην παραλία του Βόλου ο Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων και εν συνεχεία στις 18:00 η πανηγυρική τελετή εκκίνησης στον ίδιο χώρο. Πληρώματα και αυτοκίνητα θα είναι έτοιμα για την Κυριακή 13/5 το πρωί στις 10:00 από την Πορταριά όπου και θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα για έναν από τους πιο όμορφους αγώνες του πρωταθλήματος, ο οποίος φέτος έχει μικρύνει τόσο σε διάρκεια όσο και σε χιλιόμετρα λόγο της οικονομικής κρίσης, αλλά χωρίς όμως να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του αγώνα. 

Αγώνες: 2o Drift & GTCC 2012

Η START LINE διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 τον 2ο αγώνα για το Κύπελλο “START LINE DRIFT & GP 2012” και το 2ο αγώνα Επάθλου GTCC 2012.
Ώρα Έναρξης Αγώνων:
GTCC - 10:00
DRIFT / GP - 18:00
Βαθμολογητές του αγώνα DRIFT θα είναι οι κ.κ. Θεόδωρος Βούλγαρης, Θεόδωρος Ευκαρπίδης και Ηλίας Τσιφετάκης.
   •   Δελτίο Τύπου

Αγώνες: 2ος αγώνας GTCC - Kartodromo

Το έπαθλο του GTCC συνεχίζεται με τον 2ο αγώνα του, που θα γίνει τον Καρτόδρομο Αφιδνών την
Κυριακή 13 Μαϊου 2012. Μετά από 2 χρόνια επιστρέφουμε και πάλι στην Αθήνα και στον Καρτόδρομο, για τους φίλους του GTCC που δεν μπορούσαν να συμετάσχουν σε αγώνες της επαρχίας. 
Ο καλός καιρός και η μικρή απόσταση θα μαζέψουν αρκετές συμμετοχές, θα ξεπεράσουν τις 80, με μεγάλο συναγωνισμό μιας και η πίστα δεν βοηθά τα δυνατά αυτοκίνητα, αλλά τον καλό οδηγό. 
Ευχαριστούμε τη ΕΠΑ/ΟΜΑΕ και της Startline, για άλλη μία φορά, καθώς και του χορηγούς μας, BURNOUT, PhotoRallyPress και 6thgear για την βοήθειά τους να πραγματοποιηθεί και αυτός ο αγώνας. 

Αγώνες: 58o Ράλλυ Ακρόπολις - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ανακοίνωση)

Υπενθυμίζεται ότι οι συμμετοχές για το 58ο Rally Acropolis που αφορούν το Ελληνικό Πρωτάθλημα  λήγουν την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012 στις 20:00.

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αγώνες: 2ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ Mini

Η  START LINE  διοργανώνει το δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΙΝΙ και Κυπέλλων Καρτ του 2012, την Κυριακή  13 Μαΐου  στην πίστα καρτ Μεγάρων. Στον αγώνα μετέχουν οι εξής κατηγορίες: MINI - JUNIOR ROK / IAME X30 - ROK SENIOR - IAME X30 SENIOR - SUPER LEAGUE (ROK SENIOR & IAME X30 SENIOR). 

Νέα: Αποτελέσματα ελέγχου καυσίμων Ράλλυ Φθιώτιδος

Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ ανακοινώνει πως τα δείγματα καυσίμου που λήφθησαν από τους Στέφανο Καμιτσάκη,
Λάμπρο Κύρκο και Γιώργο Γεροδήμο στο Ράλλυ Φθιώτιδος του 2012 βρέθηκαν σύννομα με τους κανονισμούς.

Αγώνες: Ανάβαση Πλατάνι 2012

Ο Αυτοκινητιστικός Ομιλος Πατρών στις 19 και 20 Μαΐου θα διοργανώσει στο Πλατάνι Αχαΐας (8κμ από την Πάτρα) την «Ανάβαση Πλατάνι 2012».  Ο αγώνας προσμετρά  στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ και γίνεται   σε τμήμα του δρόμου από το χωριό Πλατάνι και με κατεύθυνση προς το χωριό  Αργυρά. Η διαδρομή  είναι η γνωστή σε όλους ιστορική «Ανάβαση ΠΙΤΙΤΣΑΣ». 

Αγώνες: 33ο Ράλλυ Κένταυρος (προσωρινές συμμετοχές)

Κατόπιν σχετικής απόφασης της Οργανωτικής Επιτροπής του 33ου Ράλλυ Κένταυρος 2012 και λόγω
της αργίας της Πρωτομαγιάς, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου ζήτησε και πήρε την άδεια της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ να παρατείνει τη διάρκεια υποβολής συμμετοχών για το 33ο Ράλλυ Κένταυρος μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου και ώρα 21:00. Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης ο αριθμός των συμμετοχών άγγιζε τις 40 και ήταν ολοένα και αυξανόμενος.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα στο site της Λέσχης www.lavolos.gr

Νέα: Ο "Στρατισίνο" γράφει για το Ράλλυ Ακρόπολις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Κίνηση roi-mat μπορεί να χαρακτηριστεί η προσμέτρηση του Ράλι Ακρόπολις στο Πανελλήνιο
Πρωτάθλημα, έστω με το σχετικό «κούρεμα», αφού ορθά θα προσμετρούν οι 2/3 ημέρες του αγώνα. Ο παλιός είναι αλλιώς και ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ, αλλά και της ΕΘΕΠΑ, Μανώλης, Ρον Χαλιβελάκης, ξέρει όπως και όσοι followers άλλωστε, ότι η αναβάθμιση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος περνάει μέσα από το Ράλι Ακρόπολις αγώνας που στο παρελθόν έπαιζε τον πλέον σημαντικό ρόλο στην καριέρα των αγωνιζομένων στα Ελληνικά Ράλι. 
Διαβάστε όλο το άρθρο του "Στρατισίνο" στην ιστοσελίδα του City Auto Moto.

Αγώνες: 1ος αγώνας GTCC 2012 (αποτελέσματα)

Με τις καλύτερες συνθήκες ολοκληρώθηκε ο 1ος Αγώνας του Επάθλου GTCC στο στρατιωτικό
αεροδρόμιο της Τρίπολης. Ο αγώνας τελέστηκε με τις καλύτερες συνθήκες, ύστερα από την καταρρακτώδη βροχή του Σαββάτου, που δεν βοήθησε τους οδηγούς που συμμετείχαν να πραγματοποιήσουν σωστές δοκιμές. Παρ όλα αυτά οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, μετά το τέλος του Παν. Πρωτ. Ταχύτητας και ο αγώνας του GTCC άρχισε με μία μικρή καθυστέρηση.
Συμμετείχαν 73 οδηγοί από 16 Clubs και 17 πρωτοεμφανιζόμενοι οδηγοί.