Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Νέα: Μειωμένο παράβολο για τους Έλληνες στο Ακρόπολις

Σε συνέχεια της από 23.03.12 επιστολής μας προς την Οργανωτική Επιτροπή του RALLY ACROPOLIS με την οποία είχαμε ζητήσει τη μείωση του παραβόλου συμμετοχής για τους αγωνιζόμενους οι οποίοι προτίθενται να συμμετάσχουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα ( 2η και 3η μέρα του 58ου RALLY ACROPOLIS ) λάβαμε την ακόλουθη επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια. Ευχαριστούμε θερμά την Οργανωτική Επιτροπή του RALLY ACROPOLIS για τη θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας που ως στόχο είχε την οικονομική ελάφρυνση των πληρωμάτων και την ενθάρρυνσή τους για όσο το δυνατόν περισσότερες ελληνικές συμμετοχές στον κορυφαίο αγώνα αυτοκινήτου στην Ελλάδα, σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ

Αγώνες: 1ος αγώνας Αχαΐκού Κυπέλλου Superlap 2012

Αρχίζει το θέαμα για το 2012. Φωτιά στα χρονόμετρα την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 ώρα 16,00 στην ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ. Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει την Κυριακή 01 Απριλίου 2012 και ώρα 16.00, τον 1ο Αγώνα του "ΑΧΑΪΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ SUPER LAP 2012" στο χώρο της Πίστας ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίϊκα Πατρών. Στον Αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα επιβατικά οχήματα και όλοι οι οδηγοί που αγαπάνε το θέαμα και την κόντρα με τα χρονόμετρα.

Αγώνες: 14η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας μετά από απόφαση της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ διοργανώνει  την 14η Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου στις 8 Απριλίου  στο χώρο της εμποροπανήγυρης  Πτολεμαΐδας Τεχνικές σχολές. Για δηλώσεις συμμετοχής στην γραμματεία της Α.Λ.Π έως το Σαββάτο 7 Απριλίου στον τεχνικός έλεγχος, και την Κυριακή 8 Απριλίου έως τις 10:30πμ στην γραμματεία του αγώνα .Το παράβολο συμμετοχής, σύμφωνα με εγκύκλιο της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ για τους κατόχους  Licenses ανέρχεται στα 60 €.

Αγώνες: 18ο Ράλλυ Φίλιππος (μειωμένο παράβολο συμμετοχής)

Η επιβεβαίωση για την Λέσχη Αυτοκινήτου Βεροίας δεν άργησε να έρθει και έτσι το σλόγκαν «Όλοι μαζί μπορούμε» έγινε πραγματικότητα. Μετά από συνεχή επικοινωνία με την ΟΜ.Α.Ε. (Ομοσπονδία Αυτοκινήτου Ελλάδος) σε ότι αφορά την αύξηση του παράβολου, η απάντηση της αρχής του σπορ ήρθε την Δευτέρα 26 Μαρτίου. Η απόφαση της ΟΜΑΕ ήταν να εξισώσει το παράβολο άδειας τέλεσης αγώνα ανά συμμετέχοντα, ασχέτως κυβισμού

Νέα: Εγκύκλιοι και κανονισμοί καρτ 2012

Δείτε τις εγκυκλίους ΚΑΡΤ του 2012: http://www.omae-epa.gr/pressrelease/627
Δείτε τους κανονισμούς ΚΑΡΤ 2012: http://www.omae-epa.gr/pressrelease/628

Αγώνες: 12ο Ράλλυ Χανίων

Όλα είναι έτοιμα για το 12ο Rally Χανίων, 2ο αγώνα της χρονιάς για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών
Rally Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Απριλίου. Οι άνθρωποι της Α.Λ.Α. Χανίων έχουν ετοιμάσει ένα αγώνα που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις τόσο στα πληρώματα όσο και στους θεατές. Αποτελείται από 7 ειδικές διαδρομές, μήκους 57,7 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα δεν ξεπερνάει τα 152 χιλιόμετρα.
Περισσότερα: http://www.omae-epa.gr/pressrelease/626

Νέα: Ενημέρωση προς Έλληνες αγωνιζόμενους του Ιστορικού Ακρόπολις

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών έχει ξεκινήσει από τη Δεύτερα 12 Μαρτίου και θα διαρκέσει
μέχρι την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 και ώρα 18:00. 
Για τα ελληνικά πληρώματα: Το κόστος συμμετοχής για την κατηγορία Sporting διαμορφώνεται στα 900 ευρώ και για την κατηγορία Regularity στα 600 ευρώ.
Ειδικά για την κατηγορία Regularity, όσα πληρώματα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 2 Απριλίου, θα έχουν έκπτωση 40%. Το παράβολο δηλαδή διαμορφώνεται στα 360 ευρώ.
Σημειώνεται ότι στα παραπάνω ποσά (που αποτελούν το παράβολο συμμετοχής στον αγώνα) δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος διαμονής.

Νέα: Απονομή ράλλυ Βορείου Ελλάδος

Την Τετάρτη 4 Απριλίου θα διεξαχθούν οι απονομές των επάθλων στους κυπελλούχους Ράλλυ και
Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος, Θεμιστοκλή Σοφούλη 120, Καραμπουρνάκι στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει στις 18:00

Αγώνες: 31o Ραλλυ Φθιώτιδος - 4ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου (συμμετοχές)

Με 41 συμμετοχές θα διεξαχθεί το 31ο Ράλλυ Φθιώτιδος που θα έχει κοινή διοργάνωση από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας με το 4ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου. Απο τις 41 συμμετοχές οι 7 είναι και για το Φθιώτιδος και για το Σπριντ, οι 15 μόνο για το Ράλλυ Σπριντ και οι19 μόνο για το Ράλλυ. 

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Διαχειριστής: EVIA OFF ROAD TEAM 24/3/2012

Αγώνες: Αναβολή αγώνα Rally Sprint Λ.Α.Σ.

Ο   προγραμματισμένος   αγώνας  RALLY  SPRINT της ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ  ΣΠΑΡΤΗΣ που θα γινότανε στις 8 Απριλίου 2012 λόγω των κακών καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών και μετά από απόφαση της ΕΠΑ-ΕΘΕΑ , θα  γίνει  στις  22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012. Ο αγώνας μετρά  στο  Κύπελλο Ελλάδος και για το έπαθλο Πελοποννήσου χωμάτινων  Rally  Sprint. Η ειδική διαδρομή , είναι στη περιοχή των Καρυών  (Αράχωβα )  όπου τόσο ο αγώνας όσο και η τοπική φιλοξενία θα αποζημιώσει αγωνιζόμενους και θεατές που θα επισκεφθούν  τη Λακωνία. Πληροφορίες στα τηλεφωνά: Λαμπρός Λαμπρόπουλος:6937123111 και Μαλικώτσης Νίκος: 6977177001.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Σ.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Νέα: 18ο Ράλλυ Φίλιππος «Όλοι μαζί θα μπορέσουμε»

Άμεση είναι η αντίδραση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βεροίας στο θέμα που δημιουργήθηκε και αφορά τις διαφοροποιήσεις  των παραβόλων συμμετοχής σε σχέση με το 2011. Το κάλεσμα του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. για αποχή των αγωνιζομένων από τους αγώνες ραλλύ, μπορεί να φαντάζει δίκαιο με την πρώτη ματιά, αποτελεί όμως αδιέξοδο καθώς δεν ωφελεί ουσιαστικά κανέναν. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς  ο μόνος ζημιωμένος την δεδομένη στιγμή είναι η Λ.Α.Β., η οποία καλείται  να διοργανώσει το 18ο Ράλλυ Φίλιππος κάτω από τις πλέον δυσμενής συνθήκες. 

Αγώνες: 31o Ραλλυ Φθιώτιδος - 4ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου (προσωρινές συμμετοχές)

Κατόπιν εγκρίσεως της  ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, παρατείνεται την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, τόσο για το 31ο Ράλλυ Φθιώτιδος όσο και για το 4ο Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου, μέχρι την Παρασκευή  23 Μαρτίου 2012 και ώρα 21:00. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό, με τη λήξη της ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ υποβολής δήλωσης συμμετοχών , ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ  ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η Οργανωτική Επιτροπή 

Αγώνες: 2ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών διοργανώνει την Κυριακή 8 Απριλίου και ώρα 09:00 το 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ. Στον αγώνα συμμετέχουν οδηγοί τεσσάρων κατηγοριών, της Mini, της KF2, της KF3 και της ΚΖ2.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Αγώνες: 1ος αγώνας κυπέλλου Drift & GP 2012

Η START LINE διοργανώνει την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 τον 1ο αγώνα για το Κύπελλο “START LINE DRIFT & GP 2012” με ώρα έναρξης 18:30. Οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 30/3 ώρα 20:00. Δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές αυτοκινήτων με ελεύθερες εξατμίσεις. Βαθμολογητές του αγώνα DRIFT θα είναι οι κ.κ. Θεόδωρος Βούλγαρης, Θεόδωρος Ευκαρπίδης και Ηλίας Τσιφετάκης. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9812341, 210 9821069 και στο 6977 660565.

Αγώνες: 1ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster

Το σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου το ελληνικό πρωτάθλημα dragster auto – moto θα κάνει την έναρξη του από το αεροδρόμιο του Τυμπακίου στην Κρήτη. Η άψογα προετοιμασμένη πίστα του Τυμπακίου θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί για 1η φορά φέτος τα γρηγορότερα αμάξια και μοτοσυκλέτες της Ελλάδας  για ένα διήμερο γεμάτο κόντρες και πολλά δυνατά περάσματα. Ετοιμαστείτε για έναν πολύ δυνατό αγώνα... Θα γίνει και RWYB (νόμιμες κόντρες) Σαββάτο και Κυριακή  16.00 με 18.30. Περισσότερες πληροφορίες στο 2810301289 και 6972872983

Νέα: Η Mercedes-Benz Μέγας Χορηγός στο 11ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Mercedes-Benz βρίσκεται δίπλα στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις σαν Μέγας Χορηγός. Η εταιρεία που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την εξέλιξη του αυτοκινήτου, επέλεξε, όπως και το 2011, να υποστηρίξει έναν από τους κορυφαίους αγώνες Ιστορικών αυτοκινήτων όπως είναι το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο στην 11η εκδοχή του, φέτος, αναμένεται να υποδεχτεί πλήθος συμμετοχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η «ανανέωση» μιας τόσο σημαντικής συνεργασίας αποτελεί επιβεβαίωση τόσο των προσπαθειών που γίνονται για την άρτια σχεδίαση ενός τόσο σημαντικού γεγονότος, όσο και του υψηλού επιπέδου της διοργάνωσης του αγώνα. Aγωνιστικό Τμήμα ΕΛΠΑ, 11ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, Γραφείο Τύπου.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Αγώνες: 4ο Mountain Classic Rally

Το "4ο Mountain Classic Rally" θα διεξαχθεί φέτος στην κεντρική Εύβοια από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2012.
Η εκδήλωση γίνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Κύμης και Αλιβερίου καθώς και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου της Χαλκίδος.
Η εκδήλωση αυτή προσμετρά στο πρωτάθλημα Regularity της OMAE ΕΠΑ/ΕΘΕΑ για ιστορικά αυτοκίνητα με συντελεστή 1.
Η εκκίνηση θα δοθεί την Παρασκευή το μεσημέρι 30/3 στις 15:00 από το ξενοδοχείο Holidays in Evia (Ερέτρια) στο οποίο και θα διανυκτερεύσουμε για 2 μέρες. 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τα πληρώματα θα διαγωνισθούν σε διάφορες ειδικές δοκιμασίες αρκετά γνωστές όπως η ανάβαση της Ριτσώνας και της Κύμης καθώς και σε άλλες, μέσα σε ορεινές διαδρομές.


Αγώνες: 31o Ραλλυ Φθιώτιδος - 4ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 31ο Ράλλυ Φθιώτιδος & το 4ο Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου, που θα
πραγματοποιηθούν παράλληλα, υπό τη συνδιοργάνωση της Α.Λ.Α.Λαμίας, του Δήμου Λαμιέων και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος, με κέντρο την Πανελλήνια Εκθεση Λαμίας.

Αγώνες: Ράλλυ Σπριντ Επισκοπή (αποτελέσματα)

Με σύμμαχο τον καιρό, τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν και τους αγωνιζόμενους τον καλύτερο τους εαυτό, ολοκληρώθηκε το Rally Sprint στην Επισκοπή Ηρακλείου, πρώτος αγώνας της χρονιάς για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Κρήτης. Οι άνθρωποι του Α.Ο. Κρήτης έφεραν σε πέρας μια ακόμα διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Στον αγώνα είχαν δηλώσει συμμετοχή 18 πληρώματα, εκκίνησαν 15 και κατάφεραν να τερματίσουν 13. 

Αγώνες: 24ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ (αποτελέσματα)

 
Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το 24ο Αττικό Rally Sprint. Οι
πολλοί θεατές που βρέθηκαν στην Ειδική Διαδρομή της «Μαυροσουβάλας», απήλαυσαν πλούσιο θέαμα από τον έντονο συναγωνισμό μεταξύ των πληρωμάτων,παρά τα κάποια κενά που δημιουργήθηκαν εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων και εξόδων. Στον χώρο του Service Park από πολύ νωρίς το πρωί ο πυρετός της προετοιμασίας είχε χτυπήσει κόκκινο. 

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Διαχειριστής: EVIA OFF ROAD TEAM 14/3/2012

Διαχειριστής: EVIA OFF ROAD TEAM 7/3/2012

Νέα: Ανακοίνωση για παράνομο αγώνα Καρτ

Ενημερώνουμε τους Αγωνιζόμενους και Στελέχη αγώνων ότι ο αγώνας καρτ που διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Φίλων Καρτ ΣΦΙΚΑ στις 18.03.12 στην πίστα καρτ Μεγάρων δεν έχει την άδεια τέλεσης που απαιτείται για όλους τους αγώνες αυτοκινήτου και καρτ που διοργανώνονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι:
1. Η αναγραφή του ονόματος ΕΛΠΑ στις δηλώσεις συμμετοχής είναι παράνομη  και παραπλανητική.
2. Η Ασφαλιστική εταιρία η οποία έχει συνάψει ασφαλιστικό συμβόλαιο με την ΕΛΠΑ δεν καλύπτει το συγκεκριμένο αγώνα.
3. Η ΕΛΠΑ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου ο οποίος χρησιμοποιεί την επωνυμία της καταχρηστικά, χωρίς την έγκρισή της. 

Νέα: Ανακοίνωση για κλάσεις σε Ράλλυ Σπριντ

Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ απαντά στους αγωνιζόμενους οι οποίοι σε επιστολή τους εξέφρασαν απορίες και
παρατηρήσεις σχετικά με το ζήτημα των κλάσεων στους αγώνες Ράλλυ Σπριντ. 
Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση:

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Νέα: Tracking System για το Ράλλυ Ακρόπολις

Οι Αγωνιζόμενοι οι οποίοι προτίθενται να συμμετάσχουν στο 58o RALLY ACROPOLIS για το Ελληνικό Πρωτάθλημα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ για τον προγραμματισμό της παραγγελίας στο εξωτερικό των μηχανημάτων TRACKING SYSTEM που τοποθετούνται στα αυτοκίνητα. Τηλ. Επικοινωνίας: 2106068876, Από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ

Αγώνες: 24o Αττικό Ράλλυ Σπριντ (τεχνικός έλεγχος)

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο στο Ι. ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ έγινε ο τεχνικός έλεγχος του 24ου ΑΤΤΙΚΟ RALLY SPRINT. Τα πληρώματα που παρουσιαστήκαν παρέλαβαν τον «φάκελο του αγώνα» και απήλαυσαν την φιλοξενία της Α.Λ.Α. Στον «αγωνιστικό χώρο» μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές και η πόλη του Ωρωπού, με την δημοτική της αρχή επικεφαλής, φορεί τα ανοιξιάτικα της προκειμένου να φιλοξενήσει πληρώματα και θεατές. Σας προσκαλούμε να απολαύσετε μια πολύ ωραία Κυριακάτικη βόλτα με πολύ πλούσιο θέαμα στην ωραιότερη γωνιά της Αττικής.

Αγώνες: 18ο Ράλλυ Φίλιππος

Με το Ράλλυ Φίλιππος θα ξεκινήσει το Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος μετά την αναβολή του Ράλλυ
Θερμαϊκού και η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την προετοιμασία του αγώνα. Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκίνησαν για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου, περισσότερα στα συνημμένα αρχεία: 

Αγώνες: Ράλλυ Σπριντ Επισκοπή

Τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Κρήτης, θα διοργανώσει ο Α.Ο. Κρήτης την ερχόμενη Κυριακή 18 του μήνα, στη διαδρομή Καινούριο Χωριό – Επισκοπή στο Ηράκλειο. Η διαδρομή είναι η γνωστή που είχε πραγματοποιηθεί και στο 33ο Rally Κρήτης τον περασμένο Οκτώβριο, μήκους οκτώμισι χιλιομέτρων περίπου. Βάση των νέων κανονισμών, θα πραγματοποιηθούν τρία σκέλη, οπότε ο αγώνας θα έχει πάνω από 25 αγωνιστικά χιλιόμετρα! 
Περισσότερα στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί καθώς και στα αρχεία που επισυνάπτονται. 

Νέα: Ανακοίνωση για παράνομους αγώνες

Η ΕΠΑ / ΕΘΕΑ ενημερώνει τους αγωνιζομένους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού οι οποίοι  συμμετέχουν σε αγώνες ή παιδιές αυτοκινήτου και αγώνες ή οποιεσδήποτε εκδηλώσεις καρτ που δεν συμπεριλαμβάνονται στους επίσημους προκηρυγμένους αγώνες ή παιδιές του 2012 ότι ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ για προσωπικό ή προς τρίτους ατύχημα. Τα Στελέχη της ΟΜΑΕ (Αλυτάρχες-Κριτές κλπ.) καλούνται να απέχουν από τέτοιου είδους εκδηλώσεις χωρίς προηγούμενη άδεια της ΕΠΑ / ΕΘΕΑ η οποία δίνεται μόνο για ειδικές περιπτώσεις.
Από την ΕΠΑ / ΕΘΕΑ

Αγώνες: 11o Ιστορικό Ακρόπολις (η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!)

Προ των πυλών βρίσκεται το 11ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο διοργανώνει το Αγωνιστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ και θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 6 Μαΐου 2012, με επίκεντρο τα Καμένα Βούρλα. Την οργανωτική επιτροπή του αγώνα απαρτίζουν η κ. Κατερίνα Χαλιβελάκη και οι Γιώργος Παυλόπουλος και Στράτης Χατζηπαναγιώτου-Στρατισίνο (πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής). Το δύσκολο ρόλο του Αλυτάρχη έχουν επωμισθεί οι Γιάννης Κέπετζης (sporting) και Νίκος Ποριώτης (regulatity). Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις θα αποτελέσει τον 4ο (άσφαλτος) και 5ο (χώμα) γύρο της κατηγορίας Sporting που προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστορικών Ράλλυ της FIA, καθώς και τον 4ο γύρο του Πρωταθλήματος Regularity της FIA.

Αγώνες: 24ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ (συμμετοχές)

Με 66 πληρώματα θα διεξαχθεί τελικά το 24ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ και το ενδιαφέρον αναμένεται έντονο καθώς συμμετέχουν αρκετά θεαματικοί συνδυασμοί με ανταγωνιστικά αυτοκίνητα. Στο μεταξύ ο Τεχνικός Έλεγχος των συμμετεχόντων πληρωμάτων καθώς και η συνέντευξη τύπου του 24ου Αττικό Ράλλυ Σπριντ  θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του  Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, στο δακτυλίδι της Λεωφ. Κηφισίας με την Αττική Οδό, την Τετάρτη 14 Μαρτίου, από 17:00΄εως 19:00΄. 

Νέα: Ανακοίνωση για Tracking System

Στα πλαίσια της προσπάθειας αναβάθμισης των αγώνων αυτοκινήτου η ΕΠΑ / ΕΘΕΑ ενημερώθηκε από
τους κκ. Σταμάτη Μελέτη και Αθανασουλόπουλο Δημήτρη για τη λειτουργία και χρησιμότητα των Συστημάτων Δορυφορικής Παρακολούθησης (Tracking Systems) που αντιπροσωπεύουν στη χώρα μας και χρησιμοποιούνται σε αγώνες Ράλλυ παντός τύπου. 
Διεπιστώθη ότι, τα αναφερόμενα συστήματα και των δύο εταιρειών ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες μεγιστοποίησης της ασφαλείας με σκοπό την εποπτεία των αγωνιζομένων πληρωμάτων κατά τη διάρκεια των αγώνων. 
Συστήνει στους Οργανωτές τη χρησιμοποίηση αυτών για την τρέχουσα περίοδο και θα μελετήσει την υποχρεωτική  καθιέρωση αυτών από το επόμενο έτος. 

Αγώνες: Αποτελέσματα 1ου αγώνα καρτ πρωταθλήματος Mini

Με σφιγμένα τα δόντια από το κρύο αλλά μεγάλη διάθεση για καλές εμφανίσεις οι συμμετέχοντες στον
πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ έδωσαν τους καλύτερους τους εαυτούς και παρουσίασαν όμορφο θέαμα σε πέντε κατηγορίες. Οι καιρικές συνθήκες ήταν το μεγάλο θέμα για όλους καθώς το τσουχτερό κρύο έγινε χιονόνερο όσο περνούσε η ώρα και η υγρή πίστα έμοιαζε βρόχινη στις τελευταίες κατηγορίες, ωστόσο όλοι ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά και ήταν εντυπωσιακό πως δεν υπήρχαν ούτε ατυχήματα, ούτε πολλές δύσκολες στιγμές για μεμονωμένους αγωνιζόμενους.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Αγώνες: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Το Αθλητικό Σωματείο ΑΡΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ σε συνεργασία με την Α.Μ.ΛΕ.Χαλκίδας και τον Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνει τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2012 της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17-18 Μαρτίου 2012, στην 4ημοτική πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού του Δήμου Χαλκιδέων.

Νέα: Σεμινάριο Τεχνικών Εφόρων

Με τη συμμετοχή 42 ανθρώπων από διάφορα μέρη της χώρας πραγματοποιήθηκε το Τεχνικό Σεμινάριο
Εφόρων Αυτοκινήτου στα γραφεία της ΕΛΠΑ. Εισηγητής ήταν ο Αλέξης Μαραντζίδης και τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν αφορούσαν τις αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς για το 2012, τεχνικά ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια καθώς και προβλήματα που προκύπτουν σε αγώνες και είναι χρήσιμα και σημαντικά για την εκπαίδευση των ενδιαφερομένων. 

Αγώνες: 24ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ (παράταση συμμετοχών)

Κατόπιν  παράκλησης των ενδιαφερόμενων αγωνιζομένων και λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, η
Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.)ζήτησε και πήρε την άδεια της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ να παρατείνει τη διάρκεια υποβολής συμμετοχών για το 24o ATTIKO RALLY SPRINT μέχρι και την Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 19:00΄
Η Οργανωτική Επιτροπή

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αγώνες: Αναβάλλεται το 41o Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 8/3 σε έκτακτη
συνεδρίαση μας αποφασίσαμε την αναβολή του 41ου ΡΑΛΛΥ  SPRINT ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ. Η ακύρωση τεσσάρων συμμετοχών από τους αγωνιζόμενους για λόγους ανωτέρας βίας, σε συνδυασμό με τον πολύ μικρό αριθμό συμμετοχών, μας οδήγησε στην δυσάρεστη αυτή απόφαση. Ευχαριστούμε θερμά αυτούς που στήριξαν τον όμιλο και των αγώνα με την δήλωση συμμετοχής τους και περιμένουμε όλους τους αγωνιζόμενους της Βορείου Ελλάδος να χαρούν μαζί μας τον αγώνα σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μελλοντικά. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΘ

Αγώνες: 1ος αγώνας Καρτ Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι

Η  START LINE διοργανώνει τον πρώτο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΙΝΙ και Κυπέλλων Καρτ του 2012 την Κυριακή 11 Μαρτίου στην πίστα “KARTODROMO” - Αφίδνες. Στον αγώνα μετέχουν οι εξής κατηγορίες: MINI - JUNIOR ROK / IAME X30 - ROK SENIOR - IAME X30 SENIOR - SUPER LEAGUE (ROK SENIOR & IAME X30 SENIOR).

Αγώνες: 24ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ (δυνατότητα μετακίνησης στην ειδική)

Όλα είναι πλέον έτοιμα. Η  Α.Λ.Α. (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ), προσπαθώντας πάντα για το κάτι παραπάνω, αυτή την φορά υπερέβαλε εαυτόν ! Η διεξαγωγή του 24ου ΑΤΤΙΚΟΥ RALLY SPRINT εμπλουτίζεται καθημερινά και από νέα στοιχεία, που εγγυώνται την απόλυτη ευχαρίστηση όλων των εμπλεκόμενων με τον Αγώνα (Πληρώματα, Θεατές). Για τους θεατές η οργάνωση προσφέρει, σε συνεργασία με την εταιρία GR  TOURS  S.A. την μεταφορά από Αθήνα – Ωρωπό – Αθήνα, με πολυτελή πούλμαν. Συγκεκριμένα.  Όσοι από τους κ.κ. θεατές δεν θέλουν να μετακινηθούν με το Ι.Χ. τους, έχουν την δυνατότητα, με ένα παρά πολύ χαμηλό κόμιστρο (μικρότερο των 9 ευρώ), να παρακολουθήσουν τον αγώνα από όποιο σημείο της Ειδικής Διαδρομής της Μαυροσουβάλας επιθυμούν και να επιστρέψουν στην Πρωτεύουσα. 
Περισσότερες πληροφορίες στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί: www.omae-epa.gr/sites/www.omae-epa.gr/files/%20%CE%A4%203%20(5).doc

Νέα: Απονομές Καρτ, Αναβάσεων, Ταχύτητας και GTCC

Απονομές Καρτ, Αναβάσεων, Ταχύτητας και GTCCΤο τρίτο και τελευταίο μέρος των απονομών για τα
πρωταθλήματα του 2011 περιλάμβανε τους συμμετέχοντες και διακριθέντες στους θεσμούς του Καρτ, των Αναβάσεων, της Ταχύτητας και του GTCC. Τα εντευκτήρια της ΕΛΠΑ γέμισαν και πάλι από οδηγούς και συνοδούς που φρόντισαν με το χειροκρότημα τους να τιμήσουν όλους όσοι κατάφεραν το 2011 να διακριθούν σε πρωταθλήματα, κύπελλα και έπαθλα. Παρόντες ήταν και οι μικροί του καρτ και οι λίγο πιο μεγάλοι του πρωταθλήματος ταχύτητας και του GTCC και φυσικά και οι μεγαλύτεροι και πιο μαθημένοι σε τίτλους οδηγοί του πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Αγώνες: MOTOCROSS RACE - CHALKIDA - Α.Μ.ΛΕ.Χ.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ διοργανώνει τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS @ QUAD (ΤΕΤΡΑΡΟΔΑ) στην Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο ΠΕΙ Δοκού Χαλκίδας στις 18 Μαρτίου 2012. 
Όλοι οι Έλληνες αγωνιζόμενοι, ξεκούραστοι & ανανεωμένοι μετά την αγωνιστική ανάπαυλα θα παρευρεθούν για να δώσουν την μάχη τους για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Έντονος συναγωνισμός και πλούσιο θέαμα θα δουν οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τον 1ο αγώνα MOTOCROSS της πόλης μας. Σας περιμένουμε... 

Νέα: Απονομές Ράλλυ (ράλλυ σπριντ και 4Χ4)

Το πρώτο μέρος των φετινών τιμητικών βραβεύσεων για τους πρωταθλητές του 2011 έλαβε χώρα στα
εντευκτήρια της ΕΛΠΑ σε μια βραδιά που παραδοσιακά εδώ και χρόνια είναι αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές των αγώνων. Την τιμητική τους είχαν οι πρωταθλητές Ράλλυ, Ράλλυ Σπριντ και 4Χ4 και ήταν εκεί σχεδόν όλοι προκειμένου να παραλάβουν τα τρόπαιά τους. Από τη Βόρειο Ελλάδα, από την Πελοπόννησο και φυσικά από την Αττική οι περισσότεροι οδηγοί τίμησαν τους συναδέλφους τους και έδωσαν το «παρών» δίνοντας με το χειροκρότημά τους τη σημαντική αλληλοϋποστήριξη που χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στις δύσκολες εποχές για τους αγώνες.

Αγώνες: 41ο Ράλλυ Θερμαϊκού (στην τελική ευθεία)

Ποιοτικές μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις μέχρι τώρα συμμετοχές στην προσωρινή λίστα του 41ου
Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού. Με την  οικονομική δυσπραγία του 2011 όχι μόνο να συνεχίζεται αλλά και να εντείνεται, ο πρώτος αγώνας της χρονιάς καλείται να αφυπνίσει κριτές, θεατές και πληρώματα μετά από έναν δύσκολο χειμώνα. Έτσι, η απώλεια σε συμμετοχές ήταν αναμενόμενη αλλά σε μικρότερο βαθμό. Παρά ταύτα τον όμιλο χαροποιούν δύο δεδομένα, το πρώτο και κυριότερο είναι πως ο Α.Ο.Θ. δεν αθετεί τις υποσχέσεις που δίνει, ενώ το δεύτερο πως η ποιότητα των πληρωμάτων που δήλωσαν συμμετοχή είναι η καλύτερη δυνατή. 

Ενημέρωση: Vespa Club με Rock Cafe στην Ιστιαία!


Η Αθλητική Λέσχη Μηχανοκίνητων Μέσων Ιστιαίας υποδέχθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας τα μέλη του Vespa Club Χαλκίδος. Μετά την τριήμερη 15η Πανελλήνια Χειμερινή Συνάντηση Vespa που είχαν στον Βόλο, επισκέφθηκαν την πόλη μας όπου ανασυγκροτήθηκαν χωρίς να λείψουν και οι απαραίτητες επισκευές.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την χαρά να θαυμάσουν τις θρυλικές βέσπες, ενώ για τους οδηγούς στήθηκε μπουφές με κέτερινγκ και προσφέρθηκε καφές κάτω από ροκ ήχους που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Φίλων 4Χ4 Β. Ευβοίας.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Αγώνες: Ανάβαση Ριτσώνας (αποτελέσματα)

Πρεμιέρα με ανταγωνισμό και θέαμα είχαμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων που ξεκίνησε με την Ανάβαση Ριτσώνας. Οι λίγες συμμετοχές προβλημάτισαν αρχικά αλλά ο τρόπος με τον οποίο κύλησε ο αγώνας, το θέαμα και η αθρόα προσέλευση των θεατών αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τους αγωνιζόμενους και τους οργανωτές από το Αγωνιστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ. Ο αγώνας ξεκίνησε με ημίωρη καθυστέρηση λόγω της προσέλευσης αυτής και του γεγονότος ότι ο κόσμος έπρεπε να τακτοποιηθεί στις στροφές και από εκεί και πέρα ουσιαστικά υπήρξε μια μεγάλη καθυστέρηση στην εγκατάλειψη του Διαμαντή Τζαμπάζη με το Mitsubishi EVO X. Η εγκατάλειψη συνέβη λίγο πριν το μέσο του πρώτου σκέλους και η αιτία ήταν το σπασμένο κιβώτιο, το οποίο όπως δήλωσε ο οδηγός θα φροντίσει να διορθωθεί μέχρι το Ράλλυ Θερμαΐκού.
Ομαλά κύλησε και η εφαρμογή του νέου άρθρου του κανονισμού που αφορούσε την επιστροφή των αυτοκινήτων μετά το μέσο της διαδικασίας. Αυτό έγινε μετά το τέλος της Ομάδας Α, δηλαδή στη 43η διέλευση σε σύνολο 74 που ξεκίνησαν το πρώτο σκέλος. Η αντίδραση των θεατών ήταν θετική και δεν δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα και καθυστερήσεις, ενώ στην πράξη συντομεύτηκε η διαδικασία για το δεύτερο σκέλος αφού τα σέρβις είχαν προλάβει να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες στα πρώτα αυτοκίνητα.

Αγώνες: Ανάβαση Ριτσώνας (δοκιμές)

Πρεμιέρα για τις ελληνικές αγωνιστικές διοργανώσεις σήμανε με τις δοκιμές της Ανάβασης Ριτσώνας,
της πρώτης ανάβασης του αντίστοιχου Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η Ευβοϊκή πλαγιά υποδέχτηκε και πάλι τους αγωνιζόμενους μετά το περσινό καλοκαίρι και το έκανε με μια σχεδόν καλοκαιρινή ημέρα. Ο έντονος ήλιος και η δροσιά υπό σκιά δημιούργησαν ιδανικές ουσιαστικά συνθήκες και για τους κινητήρες αλλά και για τους ζωντανούς οργανισμούς και μόνο το πρώτο σκέλος χρειάστηκε για ξεμούδιασμα. Από εκεί και πέρα άρχισαν να διαμορφώνονται οι χρόνοι κοντά σε αυτούς που θα δούμε αύριο στον αγώνα και αποδείχτηκε πως τα ανοιχτά «μέτωπα» υπάρχουν σε πολλές κλάσεις.

Νέα: Κυκλοφορεί το Auto Classic

Κυκλοφορεί στα περίπτερα Αθήνας-Πειραιά (και από 10/3 σε όλη την Ελλάδα) το νέο τεύχος του περιοδικού «Auto CLASSIC», που είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένο στα αυτοκίνητα του παρελθόντος –και μόνο σ’ αυτά! Σαν βασικό θέμα το τεύχος Νο 7 έχει ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Alfa Romeo, και μια ιστορία ενός σπάνιου –και μοναδικού- αυτοκινήτου «με καρδιά Alfa», του Marciano 268 A. Το «Auto CLASSIC» κυκλοφορεί κάθε δύο μήνες από τις Εκδόσεις Παπανδρέου.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ενημέρωση: Οι θρυλικές βέσπες στην Ιστιαία!

Αγώνες: Ανάβαση Ριτσώνας (δοκιμές)

Πρεμιέρα για τις ελληνικές αγωνιστικές διοργανώσεις σήμανε με τις δοκιμές της Ανάβασης Ριτσώνας,
της πρώτης ανάβασης του αντίστοιχου Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η Ευβοϊκή πλαγιά υποδέχτηκε και πάλι τους αγωνιζόμενους μετά το περσινό καλοκαίρι και το έκανε με μια σχεδόν καλοκαιρινή ημέρα. Ο έντονος ήλιος και η δροσιά υπό σκιά δημιούργησαν ιδανικές ουσιαστικά συνθήκες και για τους κινητήρες αλλά και για τους ζωντανούς οργανισμούς και μόνο το πρώτο σκέλος χρειάστηκε για ξεμούδιασμα. Από εκεί και πέρα άρχισαν να διαμορφώνονται οι χρόνοι κοντά σε αυτούς που θα δούμε αύριο στον αγώνα και αποδείχτηκε πως τα ανοιχτά «μέτωπα» υπάρχουν σε πολλές κλάσεις.

Νέα: Πληροφορίες για τους Έλληνες στο Ακρόπολις

Ανακοινώθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή του Ράλλυ Ακρόπολις οι λεπτομέρειες που αφορούν
τους Έλληνες αγωνιζόμενους στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. 

Νέα: Σεμινάριο τεχνικών εφόρων αυτοκινήτου

Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ διοργανώνει για το έτος 2012 Σεμινάριο Τεχνικών Εφόρων Αυτοκινήτου για υποψήφιους δόκιμους και για παλαιούς τεχνικούς εφόρους. Σε ότι αφορά τους παλαιούς τεχνικούς εφόρους, η συμμετοχή μέσα σε μία διετία σε ένα τουλάχιστον επιμορφωτικό σεμινάριο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση της αντίστοιχης ιδιότητας (τεχνικού εφόρου ή δόκιμου τεχνικού εφόρου). Σε ότι αφορά τους υποψήφιους τεχνικούς έφορους, προσκαλούνται άτομα με ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα των αγώνων αυτοκινήτου, με καλή γνώση της μηχανολογίας, αν είναι δυνατόν με σπουδές σε αντίστοιχο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, καθώς και με βασική γνώση Αγγλικών, να λάβουν μέρος στο σεμινάριο προκειμένου να αποκτήσουν την ιδιότητα του δόκιμου τεχνικού έφορου. 

Αγώνες: Ανάβαση Ριτσώνας (δελτίο πληροφοριών Νο3)

Υπενθυμίζεται πως στον 10 αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος Αναβάσεων, την Ανάβαση Ριτσώνας θα ισχύσει το άρθρο 15 του Γενικού Κανονισμού Αναβάσεων που αναφέρει πως:  
Κατά την διάρκεια του 1ου σκέλους του αγώνα, και αφού έχουν αγωνισθεί περίπου το  50% των αγωνιζομένων, και πάντως να έχει συμπληρωθεί η Ομάδα, θα σταματά η διαδικασία του αγώνα και τα αυτοκίνητα που τερμάτισαν στο 1ο σκέλος θα επιστρέφουν στον χώρο των pits συνοδεία αυτοκινήτου της οργάνωσης  προκειμένου να ετοιμασθούν για το 2ο σκέλος. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής των αυτοκινήτων, ο αγώνας θα συνεχισθεί με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. 

Νέα: Κοπή πίττας της Α.Λ.Α.Λ.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μια ξεχωριστή
εκδήλωση που περιλαμβάνει επίσης την ετήσια Γενική Συνέλευση - Απολογισμό του 2011, βράβυεση διακριθέντων την προηγούμενη χρονιά και φυσικά πολλή μουσική και διασκέδαση. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλούν όλα τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, τις 20:30 στο κέντρο “ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ” στο Λιανοκλάδι. 

Νέα: Ανακοίνωση για καύσιμα

Με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος Αναβάσεων με την Ανάβαση Ριτσώνας που διοργανώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, υπενθυμίζουμε ότι για το 2012, το καύσιμο που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί από τους αγωνιζόμενους είναι βενζίνη εμπορίου έως Super Αμόλυβδη 100 οκτανίων με τις προδιαγραφές που αναλυτικά αναφέρονται στην Εγκύκλιο 11/2012. 

Αγώνες: 41ο Ράλλυ Θερμαϊκού (παράταση συμμετοχών)

Η ημερομηνία διεξαγωγής του 41ου Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού πλησιάζει, με τον καιρό σταδιακά να
αλλάζει προς όφελος των αγωνιζομένων και του διοργανωτή. Όσο για τους θεατές, αυτοί είναι ανυπόμονοι, μετά από μήνες απόλυτης σιγής, να ακούσουν και πάλι τα αγωνιστικά να πυροβολούν στην ειδική διαδρομή του Χολομώντα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. 

Νέα: 6th Gear - μια νέα σελίδα αυτοκίνητου!

Μια νέα σελίδα αυτοκινήτου με νέα που ανανεώνονται καθημερινά, απόψεις, δοκιμές, αγωνιστικά νέα, video και πλούσιες ιδέες, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο πριν λίγες ημέρες στο www.6thgear.gr.  Με τη θηλυκή παρουσία της Αριάδνης Γερασιμίδου να δημιουργεί εντυπώσεις, όλα δείχνουν πως η νέα προσπάθεια θα  κερδίσει την αγάπη του κόσμου στο χώρο των 4 τροχών. Στο αριστερό bucket βρίσκεται ο πρωταθλητής οδηγός αγώνων Λευτέρης  Σωτήρχος, μαζί με σημαντικούς ανθρώπους να συνεργάζονται για την ιδέα, ενός εκ των οποίων ο γνωστός σε όλους Λώρης Μελετόπουλος!