Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Αγώνες: 33ο Ράλλυ Κένταυρος (αποτελέσματα)

Με νικητές τους Λάμπρο Κύρκο – Γιώργο Πολυζώη με Mitsubishi EVO IX ολοκληρώθηκε το 33ο Ράλλυ Κένταυρος που διοργάνωσε η Αγωνιστική Λέσχη Βόλου. Το πλήρωμα κέρδισε και τις πέντε ειδικές του αγώνα και είχε ακόμη πιο εύκολο έργο από τη στιγμή που εγκατέλειψαν οι Στέφανος Καμιτσάκης – Σπύρος Μπαρδάκης με ίδιο αυτοκίνητο.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Γιώργος Αναπολιωτάκης – Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης με Seat Ibiza Kit Car που επικράτησαν στην Ομάδα Α ενώ το εξαιρετικό αποτέλεσμα για τους Κρητικούς οδηγούς συμπλήρωσαν οι Γιώργος Περουλάκης – Γιώργος Ζωφάκης με Honda Civic που κέρδισαν την F2 και την Α6. Μια θέση πιο πίσω και νικητές στην Α7 ήταν οι Γιώργος Γεροδήμος – Νίκος Κοτσιλιάνος με Honda Civic Type-R.
 Στην Ομάδα ΕΕ νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Μπαλντούνης – Όλγα Μέρμηγκα με Ford Escort MKII που επικράτησαν και στην Ε11, ενώ στην Ε10 η νίκη πήγε στους Κώστα Τράγη – Βασίλη Γκιλομανάκη με Peugeot 205 Rallye. Στην Ε12 νικητές ήταν οι Δημήτρης – Αικατερίνη Μπατσάρα με Mitsubishi EVO III και τέλος στην Ν2 νικητές αναδείχθηκαν οι Κώστας Βασταρδής – Γιάννης Σαριτσόγλου με Citroen Saxo VTS.