Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Νέα: 6th Gear - μια νέα σελίδα αυτοκίνητου!

Μια νέα σελίδα αυτοκινήτου με νέα που ανανεώνονται καθημερινά, απόψεις, δοκιμές, αγωνιστικά νέα, video και πλούσιες ιδέες, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο πριν λίγες ημέρες στο www.6thgear.gr.  Με τη θηλυκή παρουσία της Αριάδνης Γερασιμίδου να δημιουργεί εντυπώσεις, όλα δείχνουν πως η νέα προσπάθεια θα  κερδίσει την αγάπη του κόσμου στο χώρο των 4 τροχών. Στο αριστερό bucket βρίσκεται ο πρωταθλητής οδηγός αγώνων Λευτέρης  Σωτήρχος, μαζί με σημαντικούς ανθρώπους να συνεργάζονται για την ιδέα, ενός εκ των οποίων ο γνωστός σε όλους Λώρης Μελετόπουλος!

Μέσα σε λίγες ημέρες τα στατιστικά της σελίδας έδειξαν ιδιαίτερα αισιόδοξα και η ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε τις προσδοκίες. 
Η νέα σελίδα εισβάλει στο χώρο του αυτοκίνητου με κεντρική ιδέα ο αναγνώστης να ενημερώνεται γρήγορα και άμεσα με όλα τα νέα από το χώρο της αυτοκίνησης, από την αρχική σελίδα που ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ εάν έχει περισσότερο χρόνο, τα θέματα που φιλοξενούνται στις υπόλοιπες σελίδες του 6th Gear, είναι προσεγμένα, με την υπογραφή γνωστών ανθρώπων και δε βασίζονται σε αναμασημένα δελτία Τύπου.
Με motto «Γιατί, όταν μπαίνει η 6η …αρχίζουν τα δύσκολα», εμπνευσμένο από τον Λευτέρη Σωτήρχο, η ομάδα του 6th Gear υπόσχεται να βάζει πάντα 6η και να προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα…
Επισκεφθείτε τη σελίδα καθημερινά για την ενημέρωσή σας στο www.6thgear.gr