Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Αγώνες: Μεμόριαλ 2012

Μετά από 8 χρόνια απουσίας, επανέρχεται και πάλι, ο «θεσμός» του MEMORIAL. Μια εκδήλωση για
να τιμηθούν οδηγοί και συνοδηγοί που λείπουν από κοντά μας. Η φετινή μεγάλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων» με την συνεισφορά και την σύμπραξη των δυο κορυφαίων Συνδέσμων Οδηγών του Σ.Ο.Α.Α και του Σ.Β.Ο.Α.
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 09:30΄και για όσο αντέξουμε, οι οδηγοί μαζί με τα όπλα τους θα παραταχθούν ετοιμοπόλεμοι στην πίστα προκειμένου να προσφέρουν θέαμα και έντονες συγκινήσεις σε όσους παρευρεθούν! 
Αξίζει να τονιστεί ότι σε διάφορα σημεία της πίστας θα υπάρχουν κουμπαράδες που θα έχουν αποδέκτη την «Κιβωτό του Κόσμου». Μετά δε από κλήρωση που θα γίνει ανάμεσα στους θεατές, κάποιοι τυχεροί θα κάτσουν στο δεξί μπάκετ και θα γευτούν «από μέσα» την γρήγορη οδήγηση μέσα σε πίστα. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σ.Ο.Α.Α. θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του και θα βραβεύσει προσωπικότητες που βοήθησαν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη χώρα μας.
Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη. Ελάτε να το διασκεδάσουμε όλοι! 
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 15/2 στα γραφεία του Σ.Ο.Α.Α. : Προπυλαίων & Σαμοθράκης, Ανθούπολη. Και στα τηλ : 6948752234, 6974810581 
Παράβολο συμμετοχής 70 ευρώ. Συμμετοχή + ανανέωση συνδρομής 2012 (40 ΕΥΡΏ) 100 ευρώ
e-mail : soaa_press@yahoo.gr 
Δεν χρειάζεται λισάνς.