Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αγώνες: Ράλλυ Σπριντ Αμφίκλειας (πριμ εκκίνησης)

Πριμ εκκίνησης 30 ευρώ θα παρέχει η διοργανώτρια Λέσχη Λ.Α.Μ.Α. του Ράλλυ Σπριντ Αμφίκλειας σε όλους όσοι πάρουν εκκίνηση, από τη στιγμή που οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 30. Αυτό αποφασίστηκε σε έκτακτο Δ.Σ. της Λέσχης με θέμα τις παροχές προς τους αγωνιζόμενους.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Αγώνες: Ράλλυ Σπριντ Βαντές

Στη διαδρομή Βαντές – Κοντόπουλα στα Χανιά, θα πραγματοποιηθεί ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας της χρονιάς για το κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης, την ερχόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Τον αγώνα διοργανώνει η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων (Α.Λ.Α.Χ.) και είναι ο αγώνας που θα κρίνει αρκετές θέσεις στην τελική βαθμολογία του Κυπέλλου Rally Sprint Κρήτης του 2011.

Νέα: Σεμινάριο εξειδίκευσης Κριτών - Χρονομετρών αγώνων REGULARITY

Στα πλαίσια εκπαίδευσης & εξειδίκευσης Στελεχών αγώνων αυτοκινήτου, η Επιτροπή  Κανονισμών / Εκπαίδευσης / Αξιολόγησης διοργανώνει Σεμινάριο εξειδίκευσης Κριτών-Χρονομετρών αγώνων REGULARITY.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κριτές και χρονομέτρες αγώνων Ιστορικών αυτοκινήτων Regularity & 4Χ4. Θα διεξαχθεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Νέα: Σεμινάριο Υπευθύνων Ασφαλείας Αγώνα και Ε.Δ.

Ξεκίνησε την 16η Νοεμβρίου το Σεμινάριο για Υπευθύνους Ασφαλείας Αγώνα και Ειδικών Διαδρομών που θα ολοκληρωθεί έπειτα από δύο ακόμη συναντήσεις θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης. Η πρώτη συνάντηση συνδυάστηκε με την ενημέρωση για το 32ο Ράλλυ Παλάδιο και έλαβε χώρα στα γραφεία της Start Line. Στο ρόλο των εισηγητών βρέθηκαν οι κ. Γιώργος Μαυρουδής, Γιώργος Παυλόπουλος, Νίκος Πασαλής και Νίκος Παππάς. Το σκέλος της πρακτικής εκπαίδευσης θα το αποτελέσει το Ράλλυ Παλάδιο αυτό το Σάββατο, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα βρεθούν στις Ειδικές Διαδρομές και στο Κέντρο του αγώνα δίπλα σε έμπειρα στελέχη.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Αγώνες: 32ο Ράλλυ Παλάδιο (αποτελέσματα)

Με νικητές του Τάκη Καϊτατζή – Γιώργο Δενδρινό με Mitsubishi EVO IX ολοκληρώθηκε το 32ο Ράλλυ Παλάδιο το οποίο αποτέλεσε τελευταίο αγώνα του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Με αυτό να έχει ήδη ολοκληρωθεί υπέρ του Λάμπρου Κύρκου το 32ο Ράλλυ Παλάδιο δεν έχασε το ενδιαφέρον του καθώς αποτέλεσε και φέτος μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις τόσο λόγω της μεγάλης συμμετοχής πληρωμάτων, όσο και λόγω του ότι οι θεατές εκμεταλλεύονται τη μικρή απόσταση από την Αθήνα.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Διαχειριστής: Μικρές αλήθειες... Μεγάλα ψέματα...

Διάβασα στο τοπικό μπλοκ "ελεύθερη φωνή των πολιτών" ( http://eleutherifoni.blogspot.com ) την ανάρτηση της 17/11/2011 με τίτλο "Σημαντική διάκριση για το Δημήτρη Ματθαίο στο ράλι της Πορταριάς" ( http://eleutherifoni.blogspot.com/2011/11/blog-post_9912.html ) και γέλασα μέχρι δακρύων! 
Σαν παλιότερος οδηγός αγώνων με πολλές διακρίσεις, σαν ενεργό μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτήτων Σπορ Αυτοκινήτων και της Evia Off Road Team, καθώς και με την εμπειρία του κριτή αγώνων αυτοκινήτου, θέλω να σας ενημερώσω  ότι η 2η θέση ανάβασης Πορταριάς για τον κ. Ματθαίο που αναφέρετε στην σχετική ανάρτηση το μπλοκ "ελεύθερη φωνή των πολιτών" δεν ισχύει (άσχετα με το τι ισχυρίζεται ο ίδιος για δικούς του λόγους...).
Σύμφωνα με την Ο.Μ.Α.Ε. (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος) και την ΕΘ.Ε.Α. (Εθνική Επιτροπή Αγώνων) τα αποτελέσματα της 31ης ανάβασης Πορταριάς, που έγινε την 24 - 25 Σεπτεμβρίου 2011, έχουν ως εξής: 
Τα αποτελέσματα αγώνα της 25/9/2001 για τον κ.Ματθαίο είναι:
Ομάδα Α: Θέση 26η - Νούμερο 23 - Χρόνος 4:43.33
Ομάδα Α έως 2 λίτρα: Θέση 22η - Νούμερο 23 - Χρόνος 4:43.13
Κλάση Α/5 & Ε/Α4: Θέση 8η - Νούμερο 23 - Χρόνος 4:43.13

Τα αποτελέσματα δοκιμαστικών της 24/9/2011 για τον κ. Ματθαίο είναι:
Σκέλος δοκιμών Α: Θέση 20η - Νούμερο 23 - Χρόνος 2:27.10
Σκέλος δοκιμών Β: Θέση 19η - Νούμερο 23 - Χρόνος 2:22.01

Στην επίσημη σελίδα της Ο.Μ.Α.Ε. - ΕΘ.Ε.Α. ( http://www.omae-epa.gr ) υπάρχουν τα αντίστοιχα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα ( http://www.omae-epa.gr/pressrelease/375 ).
Τώρα που την είδε ο κ. Ματθαίος την 2η θέση, χωρίς καν να είναι στην εξάδα, δεν ξέρω... "Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" ή καλύτερα "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" (αφού δεν μπορεί να πηδήξει για να τα φτάσει...). 
Τέλος, εντελώς πληροφοριακά, υπάρχει και άλλος παλιότερος ενεργός οδηγός αγώνων αυτοκινήτου με το όνομα Δ. Ματθαίος με παραπλήσιο τύπο αυτοκινήτου!
Η φωτογραφίες είναι από το Photo Rally Press ( http://www.photorallypress.gr ) με όλους τους συμμετέχοντες του αγώνα ( http://www.photorallypress.gr/index.php?option=com_zoom&Itemid=41&catid=934&PageNo=7 ). Φωτογραφίες με το κ. Ματθαίο από την απονομή, πάνω στο βάθρο τον νικητών, μην αναζητήσετε γιατί δεν υπάρχουν... Τυχαίο; δεν νομίζω! 
Παραθέτω όλο το σχετικό κείμενο της ανάρτησης:
"Η μεγάλη του αγάπη για το αυτοκίνητο και τους αγώνες ταχύτητας δεν κρύβεται γι’ αυτό και συμμετέχει στους περισσότερους αγώνες ράλι που γίνονται στη χώρας . Ο λόγος για το Δημήτρη Ματθαίο από την Ιστιαία, που πριν από λίγο καιρό σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού κατετάγη στη δεύτερη θέση στον αγώνα ταχύτητας ανάβαση Πορταριάς στον οποίο συμμετείχε με Peugeat rally."
Κατά την γνώμη μου, αγάπη για το αυτοκίνητο και τους αγώνες είναι να αποδέχεσαι την ήτα όσο και την νίκη προσπαθώντας ποιο δυνατός για το καλύτερο αποτέλεσμα μετέπειτα. Εξάλλου η συμμετοχή σε έναν τέτοιο αγώνα και ο συναγωνισμός με "μεγάλα ονόματα" είναι από μόνα τους μια νίκη και μια τεράστια εμπειρία, ιδίως για "φτωχούς" επαρχιώτες οδηγούς με μηδαμινούς χορηγούς. 
Jimmys, διαχειριστής του Evia Off Road Team Blog.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αγγελίες: Δωρεάν μικρές αγγελίες και φώτο αγγελίες.

Το EVIA OFF ROAD TEAM BLOG σε μια προσπάθεια να σας προσφέρει ακόμα περισσότερα, θα δημοσιεύει εντελώς δωρεάν μικρές αγγελίες και φώτο-αγγελίες στην σελίδα του (κατηγορία "αγγελίες").
Η αποστολή τους θα γίνετε στο email: eviaoffroadteam@gmail.com
Απαραίτητες προϋποθέσεις για την δημοσίευση της αγγελίας είναι:
1) Οι αγγελίες να αναφέρονται μόνο σε πωλήσεις ή ενδιαφέρον αγοράς τροχοφόρων οχημάτων ή αξεσουάρ αυτών.
2) Αποστολή αγγελιών με ονοματεπώνυμο, περιοχή, τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό) και email για επαλήθευση. Επιλογή σας ποια στοιχεία θα εμφανίζονται δημόσια 
3) Στης φώτο-αγγελίες θα δημοσιεύονται έως τρεις φωτογραφίες.

Αφιέρωμα: Σύλλογος Φίλων 4Χ4 Βορείου Ευβοίας

Μία ομάδα φίλων που πρωτοξεκίνησαν την Ιδέα της Τετρακίνησης και του Εθελοντισμού το 2007 και στάθηκαν πρωτεργάτες σ'αυτή, κατάφεραν να διασώσουν και να κρατήσουν ακέραιη την ιδεολογία του τετρακίνητου περιηγητή, και του προστάτη του φυσικού και ζωϊκού περιβάλλοντος.
Αυτή η ομάδα, κρατώντας την ανθρώπινη αξιοπρέπειά της, και σεβόμενη τους κανόνες του δημοκρατικού διαλόγου, ξεκινάει μια καινούργια προσπάθεια μέσα από αυτό το forum, να ξαναεπικοινωνήσει με τους μακρυνούς φίλους, και να φωνάξει σε όλους ότι συνεχίζει να υπάρχει και να αγωνίζεται για τις παραπάνω αξίες....
Η προσεχής πορεία μας θα δείξει κατά πόσο θα δικαιωθούμε!!! 

http://evia4x4club.forumup.gr/

Νέα: Σεμινάριο Υπευθύνων Ασφαλείας Αγώνα και Ε.Δ.

Ξεκίνησε την 16 Νοεμβρίου το Σεμινάριο για Υπευθύνους Ασφαλείας Αγώνα και Ειδικών Διαδρομών που θα ολοκληρωθεί έπειτα από δύο ακόμη συναντήσεις θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης. Η πρώτη συνάντηση συνδυάστηκε με την ενημέρωση για το 32ο Ράλλυ Παλάδιο και έλαβε χώρα στα γραφεία της Start Line. Στο ρόλο των εισηγητών βρέθηκαν οι κ. Γιώργος Μαυρουδής, Γιώργος Παυλόπουλος, Νίκος Πασαλής και Νίκος Παππάς. Το σκέλος της πρακτικής εκπαίδευσης θα το αποτελέσει το Ράλλυ Παλάδιο αυτό το Σάββατο, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα βρεθούν στις Ειδικές Διαδρομές και στο Κέντρο του αγώνα δίπλα σε έμπειρα στελέχη. Για τις ακριβείς ημερομηνίες των επόμενων συναντήσεων όσων ενδιαφέρονται για τις θέσεις των Υπευθύνων Ασφαλείας Αγώνα και Ε.Δ. θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση προσεχώς.

Αγώνες: 7ο ΕΚΟ Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλλυ

Στις 10-11 Δεκεμβρίου το σωματείο Αγωνιστικό Τμήμα ΕΛΠΑ διοργανώνει το 7ο ΕΚΟ Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλλυ, τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος Ρεγθλαριτυ για το 2011. Στον αγώνα θα γίνουν δεκτά κλασικά αυτοκίνητα κατασκευής μέχρι το 1981 των κατηγοριών E, F, G, H και Ι για το πρωτάθλημα Regularity, kaθώς και σύγχρονα αυτοκίνητα κατηγορία GT τα οποία ωστόσο θα συμμετάσχουν σαν ανεξάρτητη κατηγορία, εκτός κατάταξης.

Αγώνες: Μινι Καρτ - Πρωτάθλημα 2011

Το Πρωτάθλημα ΜΙΝΙ Κάρτ 2011 έριξε αυλαία την περασμένη Κυριακή 13 Νοεμβρίου με ένα δυνατό αγώνα στην πίστα Καρτόδρομο των Αφιδνών.  Συναρπαστικές μάχες που καθήλωσαν τους λιγοστούς θεατές αλλα η βροχή και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν στάθηκαν εμπόδιο στην προσπάθεια των 16 οδηγών που έλαβαν μέρος στην κατηγορία που καθορίζει το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον τόπο μας.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αγώνες: 2η Δεξιοτεχνία Α.Ο.Κ.

Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης επαναφέρει τις Δεξιοτεχνίες στο Ηράκλειο… την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο η δεύτερη Δεξιοτεχνία του 2011! Μετά το άκρως επιτυχημένο 33ο Ράλι Κρήτης, ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης – ΑΟΚ διοργανώνει Δεξιοτεχνία που θα πραγματοποιηθεί στο δυτικό parking του Παγκρητίου Σταδίου την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 12:00μμ το μεσημέρι.

Αγώνες: 17o Rally Sprint Αμφίκλειας

Γνωστοποιείται σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι μετά από έγκριση της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ στις 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αμφίκλεια ο τελευταίος γύρος του φετινού Κυπέλλου Ασφάλτινων rally sprint, με την υλοποίηση της διοργάνωσης του 17ου rally spritn Αμφίκλειας του οποίου δεν είχε πραγματοποιηθεί η διοργάνωση στις 29 Μαΐου 2011.

Αγώνες: Ανάβαση Πλατάνι (αλλαγή αποτελεσμάτων)

Έπειτα από αυτεπάγγελτο τεχνικό έλεγχο μετά τον αγώνα στο Honda Civic Type-R του Χρήστου Μάντεση βρέθηκε παρατυπία με το χταπόδι και ο αγωνιζόμενος τέθηκε εκτός κατάταξης. Παράλληλα ο Γιώργος Μαρίνος αποδέχτηκε ότι Peugeot 106 Rally με το οποίο συμμετέχει στην κλάση Α5 είναι παράνομο, έτσι οι αγωνοδίκες τον έθεσαν επίσης εκτός αγώνα, ενώ σε ελέγχους που έγιναν στους δύο τερματίσαντες της Α5, τον Νίκο Κορδαλή και τον Παναγιώτη Σπηλιωτόπουλο τα δύο Peugeot 106 βρέθηκαν απολύτως σύννομα με τους κανονισμούς. Τέλος έλεγχος έγινε και στον Ανδρέα Ντόφη, νικητή της Α6 και της Ομάδας Α στα δίλιτρα και βρέθηκε επίσης σύννομος με τους κανονισμούς. Επισημαίνεται πως ο Χρήστος Μάντεσης έχει εκφράσει πρόθεση ένστασης στην απόφαη αποκλεισμού του. Αυτό σημαίνει πως έχει 48 ώρες διορία να υποβάλει ένσταση η οποία ακολούθως και εφόσον υποβληθεί θα εκδικαστεί. Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα της Ανάβασης Πλατάνι παραμένουν προσωρινά. 

Αγώνες: Ανάβαση Πλατάνι (αποτελέσματα)

Με πολύ καλές επιδόσεις και σήμερα ολοκληρώθηκε η ανάβαση Πλατάνι στη διαδρομή έως την Πιτίτσα, που διοργάνωσε ο ΑΟΠ. Οι καιρικές συνθήκες παρέμειναν καλές, με λίγο εντονότερο κρύο από το πρωί της Κυριακής ωστόσο αυτό επηρέασε μάλλον προς καλύτερη λειτουργία των κινητήρων… Έτσι είδαμε αρκετά καλούς χρόνους όπως εξάλλου και στις δοκιμές και μονομαχίες δεδομένου πως ο αγώνας της Πιτίτσας ήταν ο τελευταίος για φέτος και εκεί φυσικά θα κρίνονταν τα πάντα σε επίπεδο τίτλων.

Αγώνες: Ανάβαση Πλατάνι (δοκιμές)

Με πολύ καλές επιδόσεις από τους κορυφαίους συνδυασμούς και με ελάχιστα απρόοπτα από το γλιστερό οδόστρωμα ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές για την ανάβαση Πλατάνι που διοργανώνει ο ΑΟΠ. Τα δύο λεπτά που πέρσι δεν είχαν καταρριφτεί ως φράγμα χρόνου, φέτος ήταν εύκολη υπόθεση για τους περισσότερους από εκείνους που αύριο αναμένεται να διεκδικήσουν τις κορυφαίες θέσεις στις μεγάλες κλάσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως από το πρώτο κιόλας σκέλος οι ταχύτεροι στην Ομάδα Α, στην Ομάδα Ε και φυσικά στην Formula Saloon κινήθηκαν κάτω από τα δύο λεπτά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουμε στο 1:52.19 που ήταν η κορυφαία επίδοση των δοκιμών και τη σημείωσε ο Αντώνης Χατζηβασιλείου με Seat Cordoba WRC. Οι καλές καιρικές συνθήκες που συνοψίζονται στην ηλιοφάνεια με αέρα και κρύο αναμένεται να διατηρηθούν και αύριο στον αγώνα. Η εκκίνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 και επισημαίνεται πως η διαδρομή θα κλείσει για όσους επιθυμούν να βρεθούν σε κάποια από τα «Κ», μια ώρα νωρίτερα. Το κυριότερο πρόβλημα από όσα υπήρξαν στις δοκιμές ήταν η έξοδος του Δαρειώτη με το Citroen AX πριν από την πρώτη στροφή της διαδρομής.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Αγώνες: 32ο Ράλλυ Παλάδιο (συμμετοχές)

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο από πλευράς συμμετοχών θα κλείσει το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Το 32ο Ράλλυ Παλάδιο που διοργανώνει η Start Line συγκέντρωσε 93 συμμετοχές με τα περισσότερα από τα κορυφαία πληρώματα του φετινού θεσμού να δίνουν το "παρών" και να υπόσχονται έναν πολύ ενδιαφέρων αγώνα τόσο από πλευράς θεάματος όσο και σε θέματα ανταγωνισμού για τις κορυφαίες θέσεις.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Αγώνες: 32ο Ράλλυ Παλάδιο (αφίσα)

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το 32ο Ράλλυ Παλάδιο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου ξεκινώντας από το Λιμάνι της Νέας Περάμου όπου είναι και το κέντρο του αγώνα καθώς και το σέρβις παρκ.

Αγώνες: 3ο Ράλλυ Σπριντ Πεταλιδίου (συμμετοχές)

Με 36 συμμετοχές θα διεξαχθεί το 3ο Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας που διοργανώνει η τοπική Λέσχη στο Πεταλίδι. Ο αγώνας διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου και θα αποτελέσει μια απο τις κύριες αγωνιστικέςδραστηριότητες της περιοχής.

Νέα: Ανακοίνωση για Ράλλυ Σπριντ Αμφίκλειας

Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ ανακοινώνει ότι το σπριντ Αμφίκλειας που προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Σπριντ και ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου, και αναβλήθηκε, θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου από την Λέσχη ΛΑΜΑ.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Νέα: Επιτροπή Κανονισμών & Εκπαίδευσης (σεμινάριο στελεχών για την ασφάλεια)

Στην προσπάθεια  αναβάθμισης των Αγώνων Αυτοκινήτων η Επιτροπή Κανονισμών και Εκπαίδευσης οργανώνει σεμινάριο Πιστοποίησης Στελεχών Υπευθύνων Ασφαλείας Αγώνων Αυτοκινήτων και
Υπευθύνων Ασφαλείας Ειδικών Διαδρομών.
Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει:

Αγώνες: 32ο Ράλλυ Παλάδιο (χάρτης διαδρομών)

Όλα είναι έτοιμα για το 32ο Ράλλυ Παλάδιο με το πρώτο αυτοκίνητο να παίρνει εκκίνηση το πρωί του Σαββάτου από το Λιμάνι της Νέας Περάμου στις 08:00 για να τερματίσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στις 14:59 πάλι στον ίδιο χώρο.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αφιέρωμα: Αγωνιστική Ομάδα Εύβοιας 4Χ4

Αγώνες: Ανάβαση Πλατάνι 2011 (συμμετοχές)

Παρά την οικονομική κρίση της εποχής ο αριθμός των συμμετοχών στην  κλασική πια Ανάβαση Πλατάνι (Πιτίτσας) 2011 ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ογδόντα πέντε  (85) συμμετοχές από όλη την  Ελλάδα, θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους  για μια ακόμη φορά τον ΑΟΠ  και την Πάτρα. Συμμετέχουν όλα τα γνωστά ονόματα που διεκδικούν τα πρωταθλήματα  Αναβάσεων Ελλάδος και αναμένονται συγκλονιστικές  μονομαχίες ανάμεσα στους διεκδικητές σε όλες τις κατηγορίες.

Αγώνες: 32ο Ράλλυ Παλάδιο (ανανεωμένο ωράριο)

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα πέσει η σημαία της εκκίνησης για το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού με τις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές της Αττικής. Το 32ο Ράλλυ Παλάδιο που θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, πεπιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές «Άγιος Ιωάννης», «Ψάθα», «Πάνακτος» και «Μελετάκι» που θα διεξαχθούν 2 φορές η κάθεμια, ενώ η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί και πάλι από το γραφικό Λιμάνι της Νέας Περάμου, όπου θα λειτουργήσει και το κέντρο του αγώνα, το Σέρβις Παρκ, η Ανασυγκρότηση και ο Τερματισμός. Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος θα γίνουν στο Ι.ΚΤΕΟ Ασπροπύργου “Check Point”

Αγώνες: Academy Trophy 2011 (επιτυχία Καλέση)

Την τιμητική 4η θέση στην τελική κατάταξη του ACADEMY TROPHY της CIK/FIA  2011 κατέλαβε ο Φίλιππος Καλέσης. Μια θέση που φάνταζε δύσκολη για τον οδηγό της ελληνικής αποστολής καθώς τα προβλήματα που αντιμετώπισε και στους τρείς αγώνες του θεσμού ήταν πραγματικά μεγάλα.

Αγώνες: Serres Rally 2011 (αποτελέσματα)

Ο 2ος αγώνας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Cross Country Rally Raid για το 2011, τo Serres Rally, ολοκληρώθηκε σε πείσμα των χαλεπών καιρών, της «κρίσης», και της ανασφάλειας, μένοντας χαραγμένο πλέον βαθιά στις μνήμες των συμμετεχόντων, των οργανωτών, και όλων όσων το έζησαν, σαν μια όαση, ένα μικρό παραδεισένιο διάλειμμα από την τραγική καθημερινότητα της χώρας μας αυτή την εποχή… 
Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες επισκεφθείτε: www.serresrally.gr

Αγώνες: 22o Ράλλυ Σπριντ Α.Ο.Λ.Α.Π. (αποτελέσματα)

Σε γνώριμη επιφάνεια αλλά και σε γνώριμη ειδική διαδρομή αγωνίστηκε σήμερα ο Χρήστος Μάντεσης ένας από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος Αναβάσεων. Όμως αυτή τη φορά επικράτησε καταγράφοντας τον καλύτερο χρόνο στο 22ο Ράλλυ Σπριντ της ΑΟΛΑΠ. Ο οδηγός από τη Ζαχάρω, μέλος της ΑΟΛΑΠ, με συνοδηγό την Κατερίνα Μπαντέ έχοντας στα χέρια του το γνώριμο Honda Civic Type R, ήταν ο μόνος συνδυασμός που κάλυψε τη διαδρομή δύο φορές, με συνολικό χρόνο κάτω από τα εννέα λεπτά. Τέλος ήταν και ο νικητής της κατηγορίας 1600 έως 2000 cc. 

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Αγώνες: Ανάβαση Πλατάνι 2011

Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙ 2011 που διοργανώνει ο ΑΟΠ το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 στο δρόμο από ΠΛΑΤΑΝΙ προς ΑΡΓΥΡΑ στην Πάτρα. Η διαδρομή αφού έγιναν κάποιες παρεμβάσεις- βελτιώσεις, είναι έτοιμη να δεχτεί τον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2011.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Αγώνες: 22ο Ράλλυ Σπριντ Αλφειούσας (συμμετοχές)

Με 22 συμμετοχές θα διεξαχθεί το 22ο Ράλλυ Σπριντ Α.Ο.Λ.Α.Π. στην ασφάλτινη διαδρομή της Αλφειούσας. Ο αγώνας προσμετρά στο κύπελλο ασφάλτινων σπριντ. Η διαδρομή έχει μήκος 9 χλμ. και τα αυτοκίνητα θα την περάσουν δύο φορές. 

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Αγώνες: 3ο Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας

Η Α.Λ.Α ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ διοργανώνει το 30 rally sprint Πεταλιδίου στις 12-13/11/2011. Οι δηλώσεις συμμετοχής στο εμαιλ της λέσχης alak.kalamatas@gmail.com ή στην λέσχη Σπετσών 23 Τ.Κ 24100 Καλαμάτα, τηλ: 2721086856. Ημερομηνίες για την συμμετοχή από 31/10/2011 έως 04/11/2011 και ώρα από 20:00 έως 22:00. Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 200 ευρώ.

Αγώνες: 5ος αγώνας GTCC Μέγαρα (αποτελέσματα)

Ο καλός καιρός και οι πολλές συμμετοχές έφεραν αρκετούς θεατές στην πίστα των Μεγάρων για να παρακολουθήσουν τον 5ο αγώνα του GTCC. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι ελεύθερες χρονομετρημένες δοκιμές με την συμμετοχή 50 και πλέον αυτοκινήτων, που μαζί με το νέο σύστημα χρονομέτρησης (sensors) έδωσαν άλλη πνοή στον θεσμό των Clubs. Την Κυριακή τον αγώνα ξεκίνησε η Κατηγορία Β με 2 συμμετοχές από τους SX200 και νικητή τον πρώτο και συνολικό χρόνο 4.13.477 και ταχύτερο γύρο 1.24.297, ενώ ο δεύτερος έκανε SUBAMANIACS και τους Ανδριανόπουλο Γιώργο με FORD Sierra και Ζαφειρόπουλο Αλέξη με NISSAN συνολικό χρόνο 4.24.294.