Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Αγώνες: Ράλλυ Σπριντ Αμφίκλειας (αποτελέσματα)

Οι Διονύσης Σπανός - Σωτήρης Γκότοβος με Subaru Impreza ήταν νικητές στο Ράλλυ Σπριντ Αμφίκλειας που διοργάνωσε η Λ.Α.Μ.Α..Πίσω τους βρέθηκαν οι Αντώνης Σταφυλοπάτης - Στέργιος Στεργιούλας με Opel Astra OPC. Τα δύο πληρώματα ήταν στις αντίστοιχες θέσεις και στην κορυφαία κατηγορία, ενώ ήταν και τα μόνα που έπεσαν κάτω απο το χρονικό όριο των εννέα λεπτών. 
Στην κλάση μέχρι 2.000 κ. εκ. που ήταν η πιο ενδιαφέρουσα απο πλευράς ανταγωνισμού επικράτησαν οι Γιώργος Μπαλντούνης - Όλγα Μέρμηγκά με Ford Escort των Θόδωρου Παπαβασιλείου - Ιωάννα Τσουτσοπούλου με VW Golf MKII, οι οποίοι έμειναν τελικά λίγα δευτερόλεπτα πίσω.
Στην κλάση των 1.600 κ. εκ. νικητές ήταν οι Κώστας Κουνιάκης - Νίκος Δημόπουλος με Citroen AX και στη δεύτερη θέση με πολύ καλό χρόνο στο δεύτερο σκέλος βρέθηκαν οι Γιώργος Συλλάς - Βασίλης Τζαβάρας με Peugeot 106.
Τέλος στα 1.400 κ. εκ. οι Σταμάτης Παντιέρας - Βάσω Κουρτίδου με Toyota Yaris ήταν νικητές και τους ακολούθησαν ο Γιάννης Συλλάς - Ανδρέας Βίγκος με Peugeot 106 Rallye.