Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Αφιέρωμα: ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΔΡΟΜΙΟ CLUB - OUTDOOR ACTIVITIES

www.parallilodromioclub.gr
Επί 8 συνεχόμενα χρόνια (2002-2010) είμαστε οι μοναδικοί που σας προσφέρουμε εμπειρίες οδήγησης- συνοδήγησης αγωνιστικού αυτοκινήτου (arrive and drive) σε χωμάτινη πίστα.
Η αρχή του 9ου χρόνου λειτουργίας μας, μας απαγκιστρώνει από τον περιορισμό της πίστας και μας μεταφέρει στη φύση, στα «βουνά», στα «Γεράνεια Όρη», στις ειδικές διαδρομές  του ράλι Ακρόπολις. Τα αγωνιστικά μας Nissan Micra και Skoda Favorit σας περιμένουν να σας χαρίσουν πρωτόγνωρες στιγμές. Τα μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης τόσο για οδηγούς αγώνων όσο και για φίλους του αυτοκινήτου έχουν την πρώτη προτίμηση στη λίστα σας.
Ταυτόχρονα όμως, σας προσφέρουμε και μη μηχανοκίνητες δραστηριότητες στο καταπληκτικό περιβάλλον των Γερανείων Ορέων, κάπου στην περιοχή πάνω από την Κινέττα, τους Αγ. Θεόδωρους και το Λουτράκι. Πλέον έχουμε για σας και εμπειρίες ορεινής ποδηλασίας διασκεδαστικού ή περιπετειώδους χαρακτήρα, με αρκετή έως ελάχιστη δόση αδρεναλίνης, ανάλογα με τις επιλογές σας.
Έχουμε σχεδιάσει για σας με πολλές λεπτομέρειες την εναλλακτική σας διασκέδαση, είτε με αγωνιστικό αυτοκίνητο που κινείται σε χωμάτινες διαδρομές του ράλι Ακρόπολις, είτε καταβάσεις με mountain bikes σε παρεμφερείς δρόμους, ενώ δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν από τη γκάμα μας, οι μικτές εμπειρίες ποδηλάτου- αυτοκινήτου  στους δασικούς δρόμους των Γερανείων Ορέων και φυσικά οι ποδηλατικές βόλτες στο βουνό (και σε άσφαλτο).
Ρίξτε μια ματιά στις εξαιρετικές εμπειρίες που σας προσφέρουμε και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο. Εμπιστευθείτε μας και θα σας μείνει αξέχαστη!
Τις εμπειρίες  που σας προσφέρουμε μπορείτε να τις προμηθευτείτε και από τους συνεργάτες μας: www.baladeur.gr  και www.days4u.gr
Στην προσπάθειά μας να σας μειώσουμε το κοστολόγιο υλοποίησης των εμπειριών σας, σας προτείνουμε να έλθετε στο χώρο μας με δημόσια μέσα μεταφοράς, με τον προαστιακό σιδηρόδρομο να συμφέρει από κάθε πλευράς. Μπορούμε, εννοείται ατελώς αλλά κατόπιν συνεννόησης, να σας παραλάβουμε από τον σταθμό του προαστιακού στους Αγ. Θεόδωρους Κορινθίας και φυσικά μετά το τέλος της εμπειρίας να σας μεταφέρουμε εκεί, για να επιστρέψετε στη βάση σας. Θα χαρούμε πολύ να το κάνουμε.
Σας περιμένουμε  για να σας εξυπηρετήσουμε!
Με εκτίμηση, για το «Παραλληλοδρόμιο», Λάμπης Κουρτέσης.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: τηλ 0030 6945 544439
E mail: info@parallilodromio.gr   info@rallyschool.gr  info@parallilodromioclub.gr