Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Αγώνες: Αγωνιστικό διήμερο 25-26 Ιουνίου

Πλούσια σε διοργανώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας είναι η εβδομάδα μετά το Ράλλυ
Ακρόπολις που πάντα αποτελεί σταθμό στο πρόγραμμα των ελληνικών αγώνων.

Στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων η Start Line διοργανώνει τον τρίτο φετινό αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Με 28 συμμετοχές σε τρεις κατηγορίες ο αγώνας αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον μιας και η πίστα χρησιμοποιείται για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια για επίσημη πρωταθληματική διοργάνωση. Ως εκ τούτου μεγάλη αναμένεται και η συμμετοχή του κόσμου που θέλει να βρεθεί στα Μέγαρα έπειτα από καιρό και να παρακολουθήσει τις μάχες των Ελλήνων οδηγών.
Στο πλαίσιο του αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, τα Μέγαρα θα φιλοξενήσουν και τους συμμετέχοντες του GTCC. Οι συμμετοχές φτάνουν τις 96 σε δέκα κατηγορίες και παρά τη ζέστη που αναμένεται να επικρατεί τις ημέρες του αγώνα, ο κόσμος αναμένεται να προσφέρει τη συμπαράστασή του στους συμμετέχοντες.
Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου διοργανώνει το 1ο Ράλλυ Σπριντ Καρπενησίου, αγώνα που προσμετρά στο έπαθλο ασφάλτινων σπριντ. Για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, ενώ ο αγώνας ξεκινά στις 10:00 της Κυριακής. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 27 στις τέσσερις κλάσεις των αγώνων σπριντ και η διαδρομή είναι ενδιαφέρουσα και όμορφη.
Στα Χανιά η τοπική Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά αγώνα ράλλυ σπριντ στη διαδρομή Στύλου – Μαλάξα, μήκους εννέα χιλιομέτρων. Ο αγώνας προσμετρά στο έπαθλο ράλλυ και ράλλυ σπριντ Κρήτης και όπως είναι φυσικό θα συγκεντρώσει το μεγάλο ενδιφέρον των κρητικών πληρωμάτων.
Τέλος στην Καλαμάτα και την πίστα San Nicolas, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει τον τρίτο φετινό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 25 σε τρεις κατηγορίες με τους κορυφαίους κάθε κατηγορίας να δίνουν το «παρών» και να υπόσχονται θέαμα και συναγωνισμό.