Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Αγώνες: Ακρόπολις 2011 - δηλώσεις οδηγών (τέλος)

Στον αγώνα συμμετείχαν 7 ελληνικά πληρώματα πλήν των Λάμπρου Αθανασούλα και Νίκου Ζακχαίου οι οποίοι ήταν ασφαλώς οι πρώτοι Έλληνες. Ας δούμε τι δήλωσαν μετά την περιπέτειά τους οι Έλληνες του φετινού Ακρόπολις.
Δημήτρης Ψύλλος - Κώστας Κόντος (Mitsubishi EVO X)
«Ο αγώνας ήταν πραγματικό Ακρόπολις. Δύσκολος, απαιτητικός και ήθελε καλή προετοιμασία. Εμείς την είχαμε χάρη στην ομάδα και στο χορηγό μας. Δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα, αφού η ομάδα μας τα έφτιαξε, και τερματίσαμε σε αυτήν τη θέση. Συγχαρητήρια στον Λάμπρο, που ήταν άτυχος την πρώτη ημέρα, αλλά έκανε πολύ καλό αγώνα μετά.»
 Νικόλαος Χαλιβελάκης - Σπύρος Μπαρδάκης (Mitsubishi EVO IX)
«Φοβερή εμπειρία. Μακάρι να είχαμε κι άλλο. Δε μας άρεσε που εγκαταλείψαμε την πρώτη ημέρα. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, αλλιώς δε θα έτρεχα.» Γιάννης Ζούνης - Μιχάλης Πατρικούσης (Subaru Impeza WRX STI)
Έσπασε το ψυγείο και είχε πρόβλημα κατά την είσοδό του στο σέρβις.
"TERASINO" - Γιάννης Ποτουρίδης (Subaru Impreza WRX ST)
«Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ καλός. Πλέον έχουμε εμπειρία και στο χώμα. Το αυτοκίνητο ήταν άψογο και, αν εξαιρέσουμε ένα λαθάκι συναθλητή μας, όλα καλά.»
Πάνος Κωνσταντάκος - Θόδωρος Σιδεράκης (Subaru Impreza WRX STI)
«Όλα καλά. Ο αγώνας ήταν ωραίος, αλλά σκληρός για το αυτοκίνητο. Το πνεύμα του συγκεκριμένου ράλλυ είναι να φτάνεις στον τερματισμό, κάτι που πετύχαμε. Είδαμε πολλά πράγματα στο αυτοκίνητο τα οποία θα αργούσαμε να δούμε στο Πρωτάθλημα. Το αυτοκίνητο άντεξε, και αυτό μας άφησε ικανοποιημένους.»
Χάρης Καλτσούνης - Ανδρέας Περίδης (Opel Corsa S1600)
«Πραγματικό Ακρόπολις. Είχαμε κάτι ζημιές, τις αντιμετωπίσαμε και είμαστε ευχαριστημένοι. Περιμένω το επόμενο!»
Nίκος Μοσχόπουλος - Θόδωρος Πανούτσος (Toyota Yaris)
«Αισθανόμαστε χαρά και δικαίωση των κόπων του συνοδηγού, των μηχανικών και των χορηγών μας. Ευχαριστηθήκαμε. Η δεύτερη ημέρα ήταν λίγο πιο σκληρή. Η τρίτη ήταν ωραία.»