Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Αγώνες: Ακρόπολις 2011 - δηλώσεις οδηγών (1η μέρα)

Τι δήλωσαν οι Έλληνες οδηγοί για την πρώτη μέρα του αγώνα:Δημήτρης Ψύλλος-Κ. Κοντός: «Η ημέρα ήταν πολύ καλή για εμάς. Φυλάξαμε το αυτοκίνητο και κρατήσαμε ένα σταθερό ρυθμό. Δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα και σκοπός μας για αύριο είναι να κρατήσουμε την πρώτη θέση ανάμεσα στους Έλληνες, ενώ θέλουμε να κερδίσουμε και την κλάση μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ως τώρα και αύριο θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».
Ν. Χαλιβελάκης-Σ. Μπαρδάκης:
Εγκατέλειψαν με πρόβλημα στο διαφορικό
Ι. Ζούνης-Μ. Πατρικούσης:
«Είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε πίσω. Μετά την ΕΔ2 μείναμε χωρίς τούρμπο και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε έτσι αν και ήταν πολύ δύσκολο. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Στόχος μας αύριο είναι να ανάψουμε τα φώτα μας τη νύχτα».
"TERRASINO" – Ι. Ποτουρίδης:
«Όλα κύλησαν καλά για εμάς και δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Μόνο στην τελευταία ειδική διαδρομή έσπασε ένα αμορτισέρ, όμως για μια ημέρα Ακρόπολις αυτό είναι το λιγότερο».
Π. Κωνσταντάτος-Θ. Σιδεράκης:
«Η ημέρα ήταν δύσκολη και ενδιαφέρουσα. Φτάσαμε ως εδώ και για αυτό είμαστε ευχαριστημένοι. Το νέο αυτοκίνητο μας αρέσει πολύ αν και είναι πολύ δύσκολο. Κάναμε τις πρώτες μας δοκιμές μέσα στον αγώνα, αφού δεν είχαμε χρόνο νωρίτερα, κάτι που πάντως δεν είναι καλό. Προχωράμε βήμα βήμα. Όλα είναι πολύ καλά».
Χ. Καλτσούνης-Α. Περίδης:
«Οι ειδικές διαδρομές είναι πολύ σκληρές, ειδικές κλασικού Ακρόπολις. Όλα πήγαν καλά για εμάς. Είμαστε ευχαριστημένοι».
Ν. Μοσχόπουλος-Θ. Πανούτσος:
«Τέλος καλό, όλα καλά για σήμερα, αφού γυρίσαμε εδώ. Φυλάξαμε το αυτοκίνητο όπου μπορέσαμε, ώστε να γυρίσουμε πίσω και να ζήσουμε το όνειρο του Ακρόπολις».