Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Αγώνες: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster στο Τυμπάκι

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου, το στρατιωτικό Αεροδρόμιο στο Τυμπάκι θα γίνει ξανά το επίκεντρο για την επίλυση των «διαφορών» ανάμεσα στα πιο γρήγορα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες σε όλη την Ελλάδα. 
Μετά από έναν χειμώνα χωρίς καμία δράση, λόγω και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην διεξαγωγή των αγώνων στα Βόρεια, ήρθε η ώρα που οι απανταχού λάτρεις της κόντρας της Ελλάδας περίμεναν με τεράστια ανυπομονησία, η στιγμή που για πρώτη φορά το christmas tree θα ανάψει τα φώτα του και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster του 2011 θα κάνει την εκκίνηση του. 
Το πρόγραμμα του αγωνιστικού διημέρου θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου στις 11 με τα χρονομετρημένα περάσματα για το Πανελλήνιο Dragster. 
Η δράση, το θέαμα και οι δυνατές μονομαχίες θα συνεχιστούν και την Κυριακή 22 Μαΐου, όπου οι «κόντρες» θα χτυπήσουν κόκκινο ενώ και η κατανάλωση nitro θα ανέβει κατακόρυφα, νωρίς το πρωί όπου στις 10:00 με 11:30 θα εξελιχθεί το τελευταίο προκριματικό χρονομετρημένο πέρασμα. Αυτό βέβαια θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αρχίσουν να ζεσταίνονται οι κινητήρες από νωρίς και ο ήχος από τις εκτονώσεις των turbo να σπάει την σιγή στο Τυμπάκι και να μας προδιαθέτει για τις μάχες που θα ακολουθήσουν στην συνέχεια... 
Λίγο πριν τις 12:00 θα ανακοινωθούν τα ζευγάρια και στην συνέχεια ο Πρώτος Αγώνας Dragster Auto - Moto για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster του 2011 θα απογειωθεί στην απόλυτη πίστα στο Τυμπάκι. Οι πρώτες πληροφορίες μας κάνουν λόγο για ακόμα μεγαλύτερη πρόσφυση στην άσφαλτο γεγονός που σημαίνει ότι και φέτος στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Τυμπάκι, και αν βέβαια ο καιρός δεν μας κάνει κακό παιχνίδι, θα δούμε πολλά ρεκόρ να σπάνε... 
Τέλος, να αναφέρουμε για όσους δεν γνωρίζουν, ότι ένας αγώνας Dragster είναι ουσιαστικά ένας αγώνας επιτάχυνσης μεταξύ δυο οχημάτων, από στάση για ορισμένη εξ αρχής καθορισμένη απόσταση, η οποία είναι το ¼ του μιλίου, δηλαδή τα λίγο πάνω από τα 400 μέτρα, εξαιτίας της οποίας δίνεται και το όνομα «τετρακοσάρι» σε τέτοιους αγώνες. 
Οι επιδόσεις που καταγράφονται για κάθε οδηγό είναι οι ακόλουθες:

ο χρόνος αντίδρασής του κατά την εκκίνηση,
ο χρόνος που πέτυχε στα 18 μέτρα από την εκκίνηση,

ο χρόνος που πέτυχε στα 201,168 μέτρα από την εκκίνηση,

η ταχύτητα που είχε περνώντας από αυτά,

ο χρόνος που πέτυχε στα 402,336 μέτρα από την εκκίνηση

και η ταχύτητα που είχε περνώντας από αυτά. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε και στα τηλέφωνα 2810301289 και6972872983 (pro-action)
Ετοιμαστείτε για πολύ NITRO και πολλά BURN OUT αυτό το Σαββατοκύριακο στο Τυμπάκι…
Τέλος, να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster, θα πραγματοποιηθούν και οι νόμιμες κόντρες για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, το γνωστό RWYB - Run What You Bring.