Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Φθηνά πρατήρια στον Δήμο Ιστιαίας

Το EVIA OFF ROAD TEAM BLOG (http://eviaoffroadteam.blogspot.com) σε συνεργασία με την GAS PRICE GR (http://www.gasprice.gr) θα σας ενημερώνει, σε πραγματικό χρόνο, για της χαμηλότερες τιμές σε απλή αμόλυβδη, σούπερ αμόλυβδη και πετρέλαιο κίνησης των πρατηρίων εντός του νέου Δήμου Ιστιαίας, μέσα από τους πίνακες του blog της. Οι πίνακες βρίσκονται στο τέλος της υπό-σελίδας του blog, όπου θα εμφανίζετε η φθηνότερη τιμή καυσίμου και το πρατήριο που την διαθέτη.
Για να πραγματοποιηθεί αυτό, ζητούμε την συνεργασία των ενδιαφερομένων πρατηριούχων κάνοντας εγγραφή στην σελίδα της GAS PRICE όπου θα εισάγουν της τιμές καυσίμων τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για να είναι επίκαιρες. ΠΡΟΣΟΧΗ στην εγγραφή να σημειωθεί ως έδρα του πρατηρίου η ΙΣΤΙΑΙΑ, και ας βρίσκετε το πρατήριο σε άλλη πόλη ή χωριό εντός του νέου Δήμου Ιστιαίας, αλλιώς δεν θα εμφανίζετε στους πίνακες. Η GAS PRICE προσφέρει δωρεάν διαφήμιση και προσωπική σελίδα στους πρατηριούχους.
Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα http://www.gasprice.gr/main/welcome.asp και για πρατηριούχους στην σελίδα http://www.gasprice.gr/main/helpitem.asp?idhelp=53
Απορίες, διευκρινήσεις, παρατηρήσεις στο Email eviaoffroadteam@gmail.com του blog.